9.6 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Online Élelmiszer Webáruház házhozszállítással már Cegléden is…

Július 13.-án megnyitottuk Cegléden elsőként Online Élelmiszer Webáruházunkat. így most már a városunkban is elérhető, egy helyi székhelyű üzletből történő élelmiszer házhozszállítás, az online rendelési felület adta kényelmi lehetőségek mellett. Mostantól akár otthon a fotelben vagy kanapén ülve is bevásárolhat, elfelejtheti a cipekedést, elkerülheti a tömeget, a sorban állást, időt és energiát takaríthat meg.

Az Online áruházunkban, a Cegléd Összekötő úton üzemeltetett SPAR Partner üzletünk több mint 4000 termékéből álló választéka található meg, kategorizálva. Minden egyes termék, jó minőségű, élethű fotóval van illusztrálva és a teljes termék leírás, összetevőkkel és minden kötelezően előírt hasznos adattal rendelkezésre áll, így a webáruházban böngészve egy virtuális üzletben érezheti magát a látogató. A vásárlást a kategorizált termék elhelyezésen kívül egy keresőmező is egyszerűvé teszi, ha valaki a termékek böngészése helyett a gyors bevásárlást preferálja, annak ez nagy segítségére lesz.
Webáruházunkban az élelmiszerek, vegyi áruk és háztartási cikkek teljes palettája elérhető. Tőkehús és baromfi termékek tálcás, és vákuumcsomagolt kiszerelésekben kaphatók.
Online webáruházunk a hét minden napján 0-24 órán át elérhető, a rendelés bármikor leadható.
A megrendelések kiszállítása hétköznap és szombaton történik, a rendelkezésre álló választható idősávok szerint. Az idősáv választási lehetőséget kihasználva megadható, hogy a választott napon mely időszakban tudja átvenni a rendelt termékeket.

Kollégáink a termékek összekészítése és a kiszállítás során is a kialakított minőségbiztonsági, HACCP rendszerünk szerint végzik munkájukat. Fontos feladat számunkra a hűtést igénylő termékek minőségének megőrzése, ezért ezeket a hűtést nem igénylő áruktól elkülönítve, hűtőboxban szállítjuk ki, ügyelve arra, hogy a frissességüket megőrizve tudjuk átadni a megrendelőnek. A vegyi árukat és a földes árukat (zöldség) külön csomagolással látjuk el, hogy véletlenül se történjen meg az élelmiszerek szennyeződése. A megrendelt termékek összekészítését és a szállítást végző kollégáink is gumikesztyűt és maszkot viselnek ezzel is növelve a biztonságot, ami a jelen helyzetben nagyon fontos.
Online Webáruházunk hetente megújuló akciós termékekkel (250-300 termék) várja vásárlóinkat. Az akciós termékeken kívül, nagyon jó spórolási lehetőséget jelentenek, a választékunk részét képező, kiváló minőségű, SPAR márkatermékek (több mint 900 termék), melyek ár-érték aránya kitűnő.
Az Országban több helyen már működő Élelmiszer Webáruházakhoz hasonlóan nálunk is 10.000 Ft a minimum rendelési értékhatár. Az Online bevásárlási forma által nyújtott előnyöket akkor tudjuk jól kihasználni, ha átformáljuk bevásárlási szokásainkat, a napi kisebb bevásárlások helyett, a heti egy vagy kétszeri bevásárlásra állunk át. Összeválogatjuk mire van szükségünk, leadjuk megrendelésünket, átvesszük a termékeket és csak akkor kell üzletet felkeresnünk, ha friss pékárura vágyunk, vagy valamit elfelejtettünk megrendelni.
Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, szívesen próbára tenne bennünket, keresse webáruházunkat: hazaimarket.hu

Nem fog csalódni bennünk!
Hazai Market csapata

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...