6.7 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Nagykőrösön nincs már koronavírusos beteg

Az augusztus 24-ei adatok alapján Nagykőrösön nincs már koronavírusos beteg, mindössze 1️ fő kontaktszemély van járványügyi zárlat alá helyezve, továbbá 5️ fő külföldről érkező van járványügyi megfigyelésre házi karanténban.

https://www.facebook.com/nagykorosinfo/posts/1497630880439353

Korábban hírt adtunk arról, hogy Nagykőrösön egy csomagolóüzem dolgozói közül több személy is koronavírusos lett. A gyárban három műszakban, összesen 250-en dolgoznak. Július végén Nagykőrös közigazgatási területén még 15 fő diagnosztizált covid fertőzöttet tartottak nyilván, akkor 39 kontaktszemély volt zárlat alatt. Augusztus végére viszont úgy tűnik sikerült megfékezni a járványt Nagykőrösön.

„A hozzánk beérkezett adatok alapján kijelenthető, hogy közös erőfeszítéseink és az egészségügyi intézkedések betartása Nagykőrösön eddig eredményes volt. Együtt, összefogva úgy tűnik sikeresen szorítottuk vissza a vírust városunkban. Azonban ahhoz, hogy le is győzzük a járványt, továbbra is az egészségvédelmi szabályok maximális betartását kérem, így a szájmaszk használatát a zárt helyeken, a piacon, a vásárban és a legalább 1,5 méteres védőtávolság betartását. Továbbra sem szabad könnyelműen viselkednünk, vegyük komolyan a járványt!” – írta meg dr. Czira Szabolcs polgármester.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....