5.6 C
Cegléd
2024. március 7. csütörtök
spot_img

Egy hónapra lezárják a Jászberényi úti felüljárót

Még az idei évben felújítják a Jászberényi úti felüljárót. Az örömben üröm, hogy a felüljárót a munkálatok idejére – előreláthatólag egy hónapra – teljes szélességében lezárják majd a forgalom elől. Minderről dr. Csáky András polgármester számolt be a közösségi oldalán.
„Szeptember 15-én kollégáimmal videókonferencia keretén belül egyeztetést tartottunk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. három munkatársával. Az egyeztetés során tájékoztattak bennünket, hogy még az idei évben sor kerül Jászberényi úti vasúti felüljáró útpályaszerkezetének felújítására. A felújítási munkák során sajnos a felüljáró teljes szélességében lezárásra fog kerülni, előreláthatólag 30 nap időtartamra. Az egyeztetés során kijelölésre került az elkerülő út nyomvonala is, ami az Ipartelepi út – Külső Jászberényi út – Budai út. A beruházás jelen ismereteink szerint várhatóan 2020. október hónap második felében fog elindulni.”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4545467378826869&id=100000909550462

A közlemény megjelenése után a ceglédiek – amellett, hogy örömüket fejezték ki amiatt, hogy a régen várt felújítás végre elkezdődik – több aggályt is megfogalmaztak. Többen amiatt aggódnak, hogy káosz lesz a forgalomelterelés miatt, hiszen munkába járók és iskolások, óvodások tömegei okoztak torlódást eddig is főként a reggeli és délutáni csúcsidőszakban. Volt, aki a vasúti átjáróhoz rendőrt is javasolt állítani, legalább a forgalommal érintett időszakokban. A hozzászólások között az is szerepelt, hogy nem éppen szerencsés az időzítés, inkább a nyári szünet idejére lett volna érdemes ezt a sok gyereket és szülőt érintő munkát elvégeztetni. Mások azt tették hozzá, hogy előre kellene gondolkodni és az Ipartelepi utat kellene olyan állapotba hozni, hogy bírja majd a terhelést.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Fasching a gimiben

Február 23-án farsangi mulatság zajlott a gimnázium aulájában, mely...

Válaszok a személyeskedő megjegyzésekre

Jakab István a Ceglédi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke sajtótájékoztatót...

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...