4.5 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Új lehetőség nyílik az üzlet-, bolttulajdonosoknak (kereskedőknek) Cegléden!

Tájékoztatjuk a kedves üzlettulajdonosokat, bolttulajdonosokat és kereskedőket, hogy Cegléden új internetes online reklámozást segítő, vállalkozások hírnevét előre mozdító lehetőség nyílik: az ekirakat.hu. Ceglédi oldala: cegled.ekirakat.hu. Beszélgettünk az ötletgazdájával, az ekirakat kitalálójával, Orosz Istvánnal a rendszerről:

CP: Honnan jött a gondolat, ötlet, hogy létrehozzon egy ilyen új rendszert?

OI: Az ötlet onnan származik, hogy elkezdtem azon gondolkodni, hogy hogyan tudnék segíteni a ceglédi cégeknek úgy, hogy a lakosságnak is segítsek egyben. Mivel szeretem Ceglédet, az az ötletem támadt, mennyire jó lenne, ha a ceglédi vállalkozók összefognának, és együtt csinálnának egy közös online teret, vagy ha úgy tetszik, virtuális plázát, ahova fel tudják tölteni saját termékeiket. A ceglédiek láthatják, hogy kinél mit lehet kapni, és azt is megtudják így, hogy az az áru, amit egyébként netről rendelne meg, az a saját városában is kapható. Cegléden így egyszerűbben és gyorsabban meg tudja vásárolni. Így ez jó a cégeknek is és a lakosságnak is.

A küldetésünk pont ebből következik: Az ekirakat.hu küldetése, hogy segítsen a helybélieknek megtalálni a helybéli cégek termékeit. Akár otthonról, munkahelyről, vagy a parkban ülve meg tudja keresni a helyi lakos, hogy a városban lévő boltokban milyen termékeket tud megvásárolni, ezzel segítve őt, és persze az üzleteket is.

CP: Ez nagyon nemes gesztus Öntől, hogy így gondolkodik Ceglédről.

OI: Az egész rendszert úgy gondoltam végig, hogy együttműködve, hogyan lehet ez hatékony. Ezért az árba belekalkuláltam egy közös marketing díjat is, amivel az ekirakat rendszer-bérlők közösen jól járnak. Ezt a legegyszerűbben úgy lehet megérteni, elképzelni, mintha Cegléden nyílna egy pláza, amiben több üzlet is van. A közös marketing díj arra hivatott, hogy magát a plázát reklámozza, hogy minél többen menjenek be, és hogy az ott jelenlevő üzletekben vásároljanak. A közös marketing díj mindenkinek ugyanannyi.

CP: Ez nagyon egyszerűen hangzik, és igazán szemléletes is. Az üzlettulajdonosok hol tudnak jobban utánanézni az ekirakat lehetőségeinek?

OI: Már működik a weboldal: cegled.ekirakat.hu, és azon belül az ’érdekel’ aldolalon van egy részletesebb leírás az egész rendszerről. Már most megtekinthető, hogyan fog kinézni a végleges honlap, és az érdeklődők láthatják azt is, hogyan fog kinézni egy üzlet aloldal, vagy egy termékkategória, termék leírás, stb. Az oldal november 2-ára készül el teljesen.

CP: Ekkor fog indulni az ekirakat-oldal?

OI: Terveim szerint igen, november 2-én indul a ceglédi lakosság tájékoztatása, de az üzlettulajdonosok már most regisztrálhatnak, és használatba is vehetik a rendszert. Aki október 15-ig regisztrál, az november 2-ig ingyenesen használhatja a rendszert.

CP: Akkor ha jól értem, novemberben már minden ceglédi hallani fog arról, hogy létezik a ceglédi ekirakat?

OI: Ha minden jól megy, igen; mi arra fogunk törekedni. 😊

CP: És akkor novemberben, akár, már a karácsonyi ajándékokat is lehet keresni a rendszer segítségével. Tudna esetleg pár mondatott mondani a rendszer funkcióiról is felhasználók oldaláról?

OI: Igen, természetesen. Végig azt tartjuk szem előtt, hogy könnyen kezelhető, bármilyen eszközről (okostelefon, táblagép, asztali számítógép) elérhető, és bármikor látogatható rendszert hozzunk létre. Lehet keresni terméket a keresőmotorral az oldalon, kategóriák közül lehet választani. A termékek és az üzletleírások fülön is minden esetben ott van egy üzenet küldő űrlap, amivel egyszerűen tud a felhasználó üzenetet küldeni az üzletnek, vagy a megadott elérhetőségeken fel is tudja venni az üzlettel a kapcsolatot. Az ekirakat-oldalra látogató külön tud kutatni csak az akciós termékek között, és fel is tud iratkozni a hírlevélre, ha emailben is szeretne tájékozódni a termékekről. A facebook oldalunkon is arra törekszünk, hogy a felhasználókat minél jobban tájékoztassuk az újdonságokról, akciókról, újabb ekirakat üzletnyitásokról.

CP: Köszönjük, hogy válaszolt kérdéseinkre, és bemutatta ezt az új lehetőséget. Sok sikert kívánunk az induláshoz. Nagyon nagy kíváncsisággal várjuk már mi is az indulást.

OI: Én köszönöm a beszélgetést. Remélem, fogok tudni segíteni mind a lakosságnak, mind a helyi üzleteknek az oldallal.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....