13.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

Dermesztő száguldás az M4-esen

A vezess.hu internetes oldal számolt be arról a videó felvételről, melyen két autós nem csak gyorsan hanem életveszélyesen közlekedett az M4-esen Abony térségében.

Mint írja a szerző Deme Csaba, “a gyorshajtást rögzítő videóknál mindig előkerül Németország. Ott sok helyen még mindig nincs sebességkorlátozás, és annyival megy az ember, amennyivel akar. Az érv pedig alapvetően megáll, hogy a sebesség nem öl. Az emberi hülyeség a gyilkos. Ez a Budapesti Autósok oldalán feltűnt videó tökéletesen szemlélteti, miért! Ha Németországban a belső sávban, megfelelő követési távolsággal rongyol el a két BMW a felvételt rögzítő autós mellett, akkor szóra sem érdemes a dolog. Mondhatni alacsony a kockázat, főleg ha emberünk is ismeri a visszapillantó tükröt.

Csakhogy így, jobbról balról, a murvát majdnem megcsípve, láthatóan határon autózva ez simán közveszélyes őrület. “Ez az eset az M4-es autóúton történt velünk vasárnap délután, Abony térségében. Nagyon felháborítónak tartom, mert ha egy kezdő gépkocsivezető ül a kormány mögött és megijed az beláthatatlan következménnyel járhatott volna. Ezek az autók valószínűleg versenyeztek és igen nagy sebességgel száguldoztak, megszegve több KRESZ szabályt. Velem és feleségemmel utazott 15 éves fiunk is, ezért számomra nagyon ijesztő volt ez a helyzet. “ – írta a felvételt készítő autós.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...