11.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Megérdemelten győzött a Veszprém

Megérdemelten győzött a Telekom Veszprém. 3 hete nem játszottunk mérkőzést most újra vissza kellett rázódnunk. Más sebesség fokozatban játszottak, mint mi. Az első félidőben még igyekeztünk tartani, de a másodikban már nem bírtuk követni a tempót.


A Cegléd és a Veszprém sem tudott az első támadásokból gólt dobni. Kentin Mahé törte meg a csendet és gólt kaptunk. Nekünk a 6. percben sikerült először a kapuba találni. Ekkor 1:3 volt az állás. A Veszprém tudta tartani az előnyét, a 12. percben már 5:10 volt az állás. I. félidőben 13:21-re vezetett a Veszprém.

A második félidőben a Veszprém kezdett jobban, majd a 40. percben Nagy Károly időt kért. A 48. percre aztán teljesen kinyílott az olló, húszgólos volt a Veszprém előnye. A mérkőzés végeredménye: Cegléd – Telekom Veszprém 20:48

Nagy Károly: Gratulálok a Veszprémnek. Más sebesség fokozatban játszott, mint mi. Nem is bírtuk erővel. Az első félidőben még elfogadható volt, de a másodikban már sem fizikálisan, sem taktikailag nem bírtuk követni a tempót. Megérdemelt a veszprémi győzelem.

Juhász Károly: Gratulálok a Veszprémnek. Ebben a nehéz helyzetben örülünk, hogy egyáltalán játszani tudunk. Reméljük innentől jönnek majd a meccsek sorozatban. Nekünk csak a saját dolgunkkal kell foglalkozni. Megérdemelt a Veszprém győzelme, sok sikert nekik a jövőben.

David Davis: Köszönjük a Ceglédnek a mérkőzést, nehéz csapatot találni, aki teljes csapattal tud kiállni. Gratulálok a játékosaimnak, komolyan vették a meccset és elégedett vagyok velük.

Ligetvári Patrik: Köszönjük a Ceglédnek a mai mérkőzést, és hogy komolyan vették a találkozót. Jól rajtoltunk az első félidőben, magas tempót diktáltunk. Mindenki bizonyítani akart. Idegenben lőttünk 48 gólt, szóval ezen az úton kell folytatni.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3550569291748623&type=3

Ceglédi KKSE – Telekom Veszprém 20:48 (13:21)

Ceglédi KKSE: Kránitz, Tamási, Rózsvölgyi – Pásztor 1, Juhász, Kiss 4, Németh 1, Zakics, Gyene 3, Szepesi 2 (1), Mazák 1, Kállai 4, Vranac 1, Spekhardt 2, Sinkovits 1, Teleki

Telekom Veszprém: Corrales, Székely – Yahia 4, Moraes 5, Tonnesen 4, Nilsson 4, Markussen 1, Ligetvári 1, Marguc 5, Lauge 4, Mahé 11, Maqueda 5 (1), Lékai 3, Borozan 1

Hétméteresek: 2/1 ill. 3/1
Kiállítások: 6 perc ill. 0 perc

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...