3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Régi álma valósul meg Csemőnek

Régi álma valósulhat meg Csemőnek: 49.5 millió forintot nyert a település a Magyar Falu Program keretén a hivatal épületegyüttesének bővítésére.
„Elkészülhet a jövő évben egy 235 négyzetméteres új, könnyűszerkezetes felépítmény az udvarban a könyvtár és piac épületei között. A jelenlegi árnyékoló fedést áttelepítve megmarad a piac-rész; a Petőfi utcai fronton a kialakult faluképhez illeszkedő takarással. Csemőben nincs csarnok, nincs művelődési ház és ez a pályázati siker segít bennünket ahhoz, hogy a kultúra, a sport és a közösségi rendezvények fedett helyszínt kaphassanak. Nem pont így akartuk, de nagyon örülünk, hogy ennyi is sikerült, hiszen az elmúlt években semmilyen pályázati lehetőség nem volt.
Az elképzeléseinket jelentős mértékben szűkítette az is, hogy 48.768.000 forint bruttó összeg állhat kizárólag rendelkezésre a teljes kivitelezéshez.
Köszönöm a projekt előkészítésében részt vett kollégáknak és a tervezőknek a munkáját!” – írta dr. Lakos Roland polgármester Csemő közösségi oldalán.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...