12.5 C
Cegléd
2024. március 12. kedd
spot_img

Átadták a forgalomnak a megújult felüljárót

Hamarabb elkészült a kivitelező a Jászberényi úti felüljáró útfelújítási munkálataival, aminek köszönhetően az utat ma este 6 órakor átadták a forgalomnak.

„Nagy örömmel tájékoztatom a város lakosságát, hogy ma kora este 6 órától a felüljáró át lesz adva a forgalomnak. Jóval a megadott határidő előtt, 10 nappal előbb elkészült a kivitelező ezzel a beruházással, ezért köszönet illeti meg. Köszönöm munkatársaimnak, hogy végig kísérték és támogatták a beruházást és minden segítséget megadtak. Nem utolsósorban a lakosságnak köszönöm a türelmét, mert tudjuk jól, hogy ez nem kis fennakadást okozott a forgalomban, de érdemes volt szerintem várni, hiszen át tudjuk most adni a forgalomnak. Tavasszal fog folytatódni a munka, akkor fog elkezdődni a kerékpárút megépítése.” – mondta el a helyszínen dr. Csáky András. A polgármester a helyszíni bejáráson szólt arról is, hogy a Kossuth Ferenc utcán is néhány napon belül befejeződnek az útfelújítási munkák. (Önkormányzat sajtóközleménye)

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Milyen felújítás volt ez? Hát ez semmi a hírek 200 milliós beruházásról szóltak, ez pedig egyik oldal kB. 40 méter a másik 20 méter pótlás semmi de semmi nem változott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Hogyan fejleszti a logikus gondolkodást a pasziánsz?

Az ingyenes online pasziánsz mindig is népszerű választás volt...

8 tipp, hogy az esküvőd életed egyik legszebb napja legyen

Minden bizonnyal görcsbe rándul a gyomrod, ha a közelgő...

Lépcsőzés az egészségért

2024. márciusát kórházi Egészségfejlesztési Irodánk kezdeményezésére a „Lépcsőn járj,...

Lapáttal verte a szomszédját

A Pest Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat...

Újabb beruházási botrány

„150 millió forint támogatásból újulhat meg Cegléden a Török...