4.5 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Infineon ünnepi jókívánságok

A Ceglédi telephelyen működő két Infineon vállalat – Infineon Technologies Cegléd Kft. és Infineon Technologies Bipoláris Kft. – életében a társadalmi felelősségvállalás fontos értéket jelent.

Büszkék vagyunk Véradóbarát munkahely kitüntetésünkre, azonban szigorú belső szabályaink a jelenlegi helyzetben nem tették lehetővé a telephelyi véradást. Köszönjük a Vöröskereszt helyi szervezetének, hogy külön rendezvény keretében külső helyszínt biztosított, így az idei évben is több mint 200 kollégánk járult hozzá az életmentéshez.

Évről évre átéljük karácsony csodáját, kiszakadunk a hétköznapok sodrából, jobban figyelünk egymásra, apró ajándékokkal, közös élményekkel tesszük szebbé az ünnepnapokat. Sokszor elég egy szó, süteményillat, hópihe, dallam, és máris megannyi elmúlt karácsony emléke elevenedik fel, melyekre mindig jó emlékezni. 

Az idei évünket a világjárvány kíséri végig, átalakítva mindennapjainkat és ünnepeinket is, de most sem feledkezhetünk meg rászoruló embertársainkról. Adni, örömet szerezni mindig jó, de különösen az ünnepvárás időszakában.

Hagyományainkhoz híven most decemberben is pénzadománnyal támogatjuk a ceglédi Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthont. Az Otthonban súlyos fogyatékkal élő gyermekekről gondoskodnak, akiknek ellátása sokszor a családi kötelékben megoldhatatlan, és közülük sokan az ünnepeket is az intézet falai között töltik.

Három évvel ezelőtt szerveztünk először ingyenes ételosztást, amelyen minden évben nagy örömmel és lelkesedéssel vettek részt munkatársaink is. A járványhelyzet miatt az idén más formában segítünk azoknak, akiknek sokszor még meleg étel sem kerül az asztalára. A Vöröskereszt által üzemeltetett Hajléktalanszálló lakóinak 5 napon keresztül biztosítunk összesen 200 adag ebédet, ezzel is meghittebbé téve az ünnepnapokat.

De nemcsak a vállalataink, hanem munkatársaink is készülődnek az ünnepre, szinte pillanatok alatt elfogytak azok a gyermek kívánságok, amelyeket a Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ munkatársainak segítségével helyezhetünk el évek óta a karácsonyfánkon. Kollégáink önzetlen összefogásának köszönhetően 20, főként nagycsaládban élő gyermeknek és testvéreinek álma válhat valóra.

Sajnos az idei évben nem örülhetünk együtt a gyermekekkel, nem láthatjuk a boldog mosolyt, csillogó szemeket és nem vehetünk részt a Gyermekotthon megható karácsonyi rendezvényén sem. Hiányoznak ezek a személyes kapcsolatok valamennyiünknek.

Így innen kívánunk Nekik és Önöknek, Cegléd város lakosainak békés, meghitt Karácsonyi Ünnepeket és egészségben gazdag Boldog Új Évet!

Infineon sajtóközlemény

 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....