10.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Autós üldözés Nagykőrösön

Több autónak nekihajtott, majd elhajtott a helyszínről Nagykőrösön egy sofőr, akinek a helyi rendőrök eredetek nyomába és egészen Bács-Kiskun megyéig követték. Ott találták rá a balesetet okozó nőre és sérült járművére – írta meg a Police.hu.

2021. január 22-én délután érkezett bejelentés a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába közlekedési balesetről. A bejelentő elmondta, hogy egy személygépkocsi sofőrje egy nagykőrösi élelmiszerüzlet kiépített parkolójában tolatást végzett, azonban nem volt elég körültekintő, nem vette észre a járműve mögött forgalmi okból álló másik autót, és nekiment. Az ütközés után tovább indult volna, azonban kanyarodása közben járművének jobb elejével újfent nekiütközött egy másik parkoló gépkocsinak. A baleset következtében személyi sérülés ugyan nem történt, de a járművezető nem győződött meg arról, hogy valaki segítségre szorul-e, – adati hátra hagyása nélkül – elhajtott a helyszínről.

Az ügyben a nagykőrösi rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és rövid időn belül azonosították a gépkocsit vezető nőt. A zsaruk 2021. január 23-án a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsáig mentek, ahol megtalálták a keresett autót és annak gazdáját. A nő kihallgatása során a felelősségét elismerte, elmondta, hogy a csattanásokat bár hallotta, megijedt, ezért hagyta el a helyszínt.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a sofőrrel szemben szabálysértési eljárást indított.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...