9.9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Brutálisan kínozta élettársát

A Nagykőrösi Járási Ügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, aki féltékenységtől vezérelve megkínozta megkötözött élettársát.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint a nagykőrösi rendőrök akkor fogtak gyanút, amikor egy sérült nő kórházba kerülésekor nem állt össze a bejelentés tartalma. A rendőrök 12 órán belül ki is derítették, nem rablás áldozataként szerezte sérüléseit, hanem párja verte meg – a gyanú szerint.

A kecskeméti kórház orvosa értesítette a rendőrséget 2021. január 30-án délután, mert egy ellátásra jelentkezett nő azt állította, hogy két nappal korábban Nagykőrösön ismeretlenek megtámadták, megverték, megvagdosták, kirabolták. A rendőrök megindultak, egy csapat az áldozatot próbálta a támadás körülményeiről minél részletesebben kihallgatni, egy másik egység a nagykőrösi vasútállomást és környékét, mint az elmondás szerinti helyszínt térképezte fel, adatokat gyűjtöttek, azonban semmi nem utalt közelmúltban elkövetett, jelentős vérveszteséggel járó bűncselekményre. A nő nem változtatott történetén, a nagykőrösi nyomozók figyelme ennek ellenére egyre inkább a 39 éves áldozat élettársára terelődött. Késő este kopogtak be a 15 m²-es lakásba, az ajtót a 48 éves élettárs tárta ki. A lakásnak alig volt olyan pontja, ahol ne rögzíthetett volna a szemlebizottság vérnyomot. A földet, az ágyneműt, a bútort, a falat fröccsent vér szennyezte. Míg tartott a helyszíni szemle, kikérdezték a férfit, aki egy új verzióban adta elő az élettársával történteket. A más helyszín, az eltérő időpont tovább erősítette a rendőrök gyanúját, nem rablást kell felderíteniük, hanem egy házon belül elkövetett bántalmazást. Időközben a kórház jelezte, az áldozat sérülése súlyos, testét több napos hematómák és vágott sérülések borítják, ám továbbra is ragaszkodik ahhoz, ismeretlenek kirabolták.

A 48 éves férfit előállították, kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését. Állította, élettársa sérüléseiről annyit tud, amennyit vele megosztott, ő soha nem bántotta. Elmondása szerint ketten élnek a kis lakásban, az egyetlen kulcs pedig mindig nála van.

A rendőrök gyanúja szerint a férfi 2021. január 28-án délután megkötözte élettársát, akit hol késsel vagdosott, hol egy ütleggel vert másnap hajnalig. Miután befejezte, rázárta az ajtót és sorsára hagyta. Hazatérése után döntött úgy, Kecskemétre buszoznak a kórházba, majd a kitalált rablási történetet adják elő.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán az őrizetbe vett 48 éves férfi ellen aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett testi sértés, valamint a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrök kezdeményezték letartóztatását.

A férfit minősített testi sértés és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A megalapozott gyanú szerint féltékenységből okozta a sérüléseket. Az ügyészség indítványa szerint az elkövető 2021. január 28-án éjjel bezárta a lakásuk ajtaját, majd a kulcsot eltette. Ezután egy kalapáccsal a sértettet vállon ütötte. A megszédült sértettől azt követelte, hogy mondja meg kivel volt korábban és azzal fenyegette, hogy késsel vagdossa meg, ha nem beszél. A sértett könyörgött neki, hogy ne bántsa, de a férfi leszaggatta a ruháit, letérdepeltette, kezeit hátrakötözte és ismét bántalmazva követelte, hogy nevezze meg kivel volt. Miután a sértett megnevezett két férfit, csak azért, hogy az elkövető végre megnyugodjon, a gyanúsított elővett egy recés élű konyhakést és azzal több ízben, testszerte megvagdosta. Ezután a férfi a nőt eloldozta, majd segített neki megtisztálkodni. Később kérésére kórházba is vitte, de kikötötte, ha kérdezik azt kell mondja, hogy rablás áldozata lett.

A Nagykőrösi Járási Ügyészség indítványozta a férfi letartóztatásának elrendelését, a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...