4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Pásztor Mátyás a válogatottban

Märcz Tamás a férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya 21 tagú kerettel kezdi meg a felkészülést az idei feladatokra. A keretben a ceglédi nevelésű Pásztor Mátyás is szerepel. Szülővárosában, Cegléden kezdett vízilabdázni, majd a BVSC-hez került. A vasutasok junior csapatából igazolt az élvonalbeli Szolnoki Főiskolához. Majd 2014-től újra a BVSC-ben játszik. 2015-ben a magyar bajnokság gólkirálya volt. 2018-től lett a válogatott tagja.

A magyar válogatott idei kerete a február 14-20-i felkészülési időszakra: Kardos Gergely (Douai), Lévai Márton (OSC), Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC) – kapusok, Angyal Dániel (Szolnok), Baksa Benedek (Eger), Burián Gergely (OSC), Bátori Bence (Vasas), Erdélyi Balázs (OSC), Gyárfás Tamás (BVSC), Hárai Balázs (OSC), Konarik Ákos (Szolnok), Manhercz Krisztán (OSC), Mezei Tamás (FTC), Nagy Ádám (Szolnok), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Sánta Dániel (Szeged), Sedlmayer Tamás (FTC), Vigvári Vendel (FTC), Zalánki Gergő (FTC) – mezőnyjátékosok.

A keret február 14-én, Budapesten kezdi meg a közös munkát, majd másnaptól Szegeden edz. Február 17. és 20. között a szerbekkel közös edzőtáborozás szerepel a programban, az utolsó napon, 20-án 15 órától pedig hivatalos – tévés – mérkőzést játszik a két csapat. Ez lesz a most elkészült szegedi Tiszavirág Sportuszoda hivatalos avatása.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...