13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Elterelik a forgalmat Abonynál

Az M4-es gyorsforgalmi út jobb oldali pályája építésének megkezdése miatt, 2021. február 18-tól, várhatóan 5 hónapig forgalomelterelésre számíthatnak a 4. számú főút Abony-Szolnok közötti szakaszán közlekedők.

A forgalom Budapest felől a 4. számú főúton érkezve az Abonyi elkerülő végétől (89+400 km.sz.) átvezetésre kerül az M4-es már elkészült bal oldali pályájára, majd a közlekedők a 90+140 km szelvényben ideiglenesen kialakított körforgalomnál térhetnek vissza a 4. számú főútra, és haladhatnak tovább Szolnok felé.

A Szolnok felől érkezők az ideiglenes körforgalomnál hajthatnak rá az új, elkészült szakaszra és haladhatnak Budapest irányába, majd sávelhúzással térhetnek vissza a 4. számú főút meglévő nyomvonalára. Az ideiglenes szakaszokon 30 és 40 km/h sebességkorlátozás mellett, sárga útburkolati jelek, az útirányt jelző sárga villogók, útbaigazító táblák, valamint jelzőőrök segítik a közlekedést.

Jól haladnak az M4-es autópálya Abony-Törökszentmiklós közötti szakaszának kivitelezési munkái. Az M4 gyorsforgalmi út Budapest-Abony közötti szakaszának folytatásában épülő újabb 2×2 sávos Törökszentmiklósig tartó út biztonságosabb, gyorsabb haladást biztosít majd az arra közlekedőknek.

A jelenleg épülő mintegy 27 km-es szakaszon, 4 külön szintű csomópont, két pihenőhely, a Zagyva és a Tisza folyók felett egy-egy híd és további 25 külön-szintű átvezetést biztosító műtárgy épül. A jelenleg 42%-os készültségű M4-es gyorsforgalmi út Abony-Törökszentmiklós közötti szakasz forgalomba helyezése 2022. I. negyedévében kerülhet sor.

Az érintett szakaszon kérjük a körültekintő, biztonságos vezetést, minden közlekedőtől.

A NIF Zrt. sajtóközleménye itt tekinthető meg…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....