12.3 C
Cegléd
2024. március 4. hétfő
spot_img

Futsal és röplabda PIMI-ben

A Patkós Irma Művészeti Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és AMI sportegyesülete a Startolunk Sport Egyesület szakágainak meghatározásakor ügyeltünk arra, hogy olyan sportágakat kínáljunk, amelyek Cegléden és Cegléd környékén egyesületi szinten kevésbé elterjedtek. Így esett a választásunk a futsal és a röplabda sportágakra.

Futsalban már két éve részt veszünk az MLSZ által szervezett regionális bajnokságban. A csapat teljesítménye fokozatosan javul, elsősorban a játék öröméért és a sport szeretetéért dolgozunk. Most jutottunk el arra a szintre, amikor szeretnénk új játékosokkal bővíteni a keretet, az utánpótlást és a felnőtt csapatot is, ezért szeretettel várunk olyan elhivatott és tisztességes sportolókat, akik szívesen bekapcsolódnának a Startolunk SE futsal csapatainak munkájába. Az utánpótlás célkitűzése erre az évre a tisztes helytállás, a bajnokság középmezőnyében szeretnénk végezni, valamint a diákolimpián szeretnénk minél jobb helyezést elérni, azért, hogy sportolóink továbbtanulását a plusz pontok segítsék. Minden évben szeretnénk előrébb jutni a rangsorban és 3-4 éven belül jó lenne az élbolyban végezni. A hazai mérkőzéseink Tápiószentmártonban, edzéseink Cegléden és Nagykátán vannak, ahová gépkocsival közlekedünk.

Szeretettel várjuk leendő sportolóinkat az utánpótlás és a felnőtt csapatba is! A munka tapasztalt szakmai gárda irányításával történik. A jelentkezéseket 2021. március 10-ig várjuk a startolunkse@gmail.com címre. A próbajátékról később egyeztetünk. Megtaláltok bennünket a Facebookon is!

Majláth Árpád

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...