5 Comments

 1. 5

  Szikamber

  Már rég ki kellett volna vinni a Cegléd vége táblát a Cegléd-Budai út vége tábla helyére, csak ez a “derék” illetékes elvtársaknak nem jutott “eszébe”! Gusztustalan az is, hogy a mostani Cegléd tábla után zártkerti övezet van, építési tilalommal, míg a girbe-gurba dűlők, zsákutcák rendezése, szabályozása sohasem érte el a zilletékes elvtársak ingerküszöbét, bisztosan azért mert, valami ilyen hely eza zeurópa! Aki a város mellett házat épít, azt megbüntetik, míg a táblától 5 km-re utcák tucatjai vannak, víz, villany, gáz, sőt sok helyen csatorna, de az, hogy ez is Cegléd, nem jut eszébe a sok ingyenélő nagypofájú, önérdek érvényesítésben jeleskedő senkiházinak!

  Reply
 2. 4

  Richard

  Szerintem egy adott útvonal sebesség kategóriába sorolása nem közkívánat, hanem közlekedés szakmai kérdés !
  Ráadásul mint megtanulhatták volna már, korlátozásokat hozhatnak bármennyit, felesleges ha képtelenek betartatni!

  Reply
 3. 3

  Mód Tünde

  Nem kell korlatozás 70km/h is figyelmetlenségből van meg tükör nem használata miatt van baleset

  Reply
 4. 2

  Komjáti Mihályné

  Tudomásul kell venni, hogy közlekedés veszélyes üzem. Többször közlekedem a Budai úton. Nem tartom szükségesnek a sebességkorlátozást. Mindannyiunknak figyelmesen, a közlekedési szabályokat betartva kell közlekednünk.
  Nem értem, hogy ez a probléma miért vetődött fel? A 441-es út szerintem sokkal veszélyesebb, még kerékpárút sincs, mégsem jut senkinek eszébe hogy “lépésben”haladjunk.

  Reply

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2022 Ceglédi Panoráma