14 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Vihar miatt vonultak a tűzoltók

Május 5-én szerdán a délutáni viharos időjárást követően számos bejelentés érkezett a Pest megyei műveletirányításra. Összesen tizennyolc településen huszonhét esetben avatkoztak be a hivatásos, önkormányzati és az önkéntes tűzoltók. Huszonnégy esetben kidőlt fákat, leszakadt ágakat kellett az egységeknek úttestről, épületről, illetve kerítésről eltávolítani, egy helyszínen egy távközlési oszlop dőlt egy családi házra, két esetben pedig a házak tetőszerkezetét rongálta meg a viharos erejű szél.

Nagykőrös és Törtel között egy nagy fa teljes útzárat képzett

A kora esti órákban Cegléden, a Budai úton egy fa úttestre dőlt, forgalmi akadályt okozott. A fát a ceglédi hivatásos tűzoltók távolították el, szüntették meg a forgalmi akadályt. Nagykőrös és Törtel között szintén egy úttestre dőlt fa okozott problémát. A kidőlt fát a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók távolították el. Nagykőrös közelében egy nagy méretű úttestre szakadt faág okozott forgalmi akadályt. Az ágat a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók távolították el. Törtel közelében egy tizenkét méter magas fa dőlt úttestre, okozva ezzel forgalmi akadályt. A fát a ceglédi hivatásos tűzoltók távolították el.

Csámpai Attila tű. százados, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Megyei szóvivő – Fotó: Önkormányzati Tűzoltóság Nagykőrös

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...