6.1 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Elővágtát rendeznek Csemőn!   

Július 24-én a Csuda Csikó tanyán kerül megrendezésre az első Csemői Elővágta, a Nemzeti Vágta előfutama. – a jóhírt dr. Lakos Roland polgármester tette közzé, azzal, hogy a tereprendezést és a program összeállítását is megkezdték.

„Amikor 2015-ben először indult Csemő a Nemzeti Vágtán, akkor csak annyit szerettünk volna, hogy növeljük a településünk ismertségét. Az már „csak” hab a tortán, hogy Tamás Petrik elhivatottságának és hozzáértésének köszönhetően 2017-ben sikerült megnyerni az országos versenyt, amivel a csúcsra értünk és beírtuk Csemő nevét a vágta-történetébe.  A tavalyi esztendőben már a kocsitoló versenyen is képviseltettük magunkat és a Csemői Tornádó második helyen végzett az országos döntőben.

Még egy nagy vágyam volt a vágta kapcsán – és ez az idei évben megvalósulhat… Már a kezdettektől is, de a négy évvel ezelőtti győzelem után már gőzerővel kerestük a lehetőségét annak, hogy elővágtát rendezzünk. Ez olyan selejtező futam, ahol ki lehet vívni a pesti nagydöntőbe jutást. Mára már biztos, hogy július 24-én a Csuda Csikó Tanya környezetében Csemői Elővágta kerül megrendezésre. A tereprendezéssel elkezdtük a pálya kialakítását és a program összeállítását is.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...