12.7 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Isten veled, Laczkó Georgina!

Megdöbbenve értesültünk a felfoghatatlan hírről, miszerint tragikus autóbaleset következtében május 6-án, csütörtökön kora este, életének 21. esztendejében elhunyt Laczkó Georgina Pest megyei játékvezető… – írta meg az MLSZ Pest megyei elnöksége.

A 2000. június 11-én, Jászberényben született ifjú sportember labdarúgócsaládba érkezett. Édesapja, Laczkó Zoltán egyike a megye legrutinosabb sípmestereinek, míg bátyja, Milán korábban több nagyobb hazai klubnál – így a Ferencvárosnál és az MTK-nál – is megfordult, jelenleg az NB III-as Cegléd egyik alapemberének számít, míg unokatestvére, Laczkó Gergő a II. osztály, Déli csoportjában szereplő Aranyszarvas-Tápiószentmárton labdarúgója. (A tragikus kimenetelű autóbalesetnek Gergő is részese volt, súlyos törési sérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban ápolják – mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk neki!)

Ilyen családi háttér mellett törvényszerű volt, hogy a kisebbik gyermek, Georgina maga is kipróbálja a labdarúgást: 2014 és 2017 között a Ceglédi Vasutas színeiben szerepelt az országos leány utánpótlás-bajnokságokban. Ezt követően édesapjához hasonlóan a játékvezetés útjára lépett, 2019-ben mindkét szakágban alapfokú játékvezetői képesítést szerzett, azóta labdarúgó- és futsaljátékvezetőként egyaránt szolgálta Pest megyét.

Cegléden is minden mérkőzés az emlékezés jegyében telik a hétvégén. A Ceglédi VSE U19-es lánycsapata a mérkőzés játékvezetőivel együtt emlékezett a csapattársra, kollégára, Laczkó Georginára. (Ceglédi VSE – Labdarúgás)

Az MLSZ Pest Megyei Társadalmi Elnökség tagjai, az igazgatóság munkatársai, a szakbizottságok tagjai és a megyében működő játékvezetők mély részvéttel osztoznak a gyászoló család fájdalmában. Geo emlékét mindörökre megőrizzük – nyugodjon békében!…

Laczkó Georgina emlékére a hétvégi, Pest megyében megrendezendő valamennyi labdarúgó- és futsalmérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődik majd.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...