13.5 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

A TEK ment a feleségét fenyegető férfiért

Fegyvert emlegetett – ment érte a TEK: A Terrorelhárítási Központ egységei fogták el azt a 45 éves ceglédi férfit, aki válófélben lévő feleségét bántalmazta, fenyegette.

Nagykőrösi munkahelyéről indult hazafelé 2021. május 19-én késő délután egy 45 éves nő, amikor válófélben lévő férje rátámadt, megragadta a karját, berángatta kocsijába és Cegléd felé vette az irányt. Útközben öklével ütötte a jobb első ülésen utazó asszonyt, miközben ordítozva, féltékenyen kérte számon felesége új párjának létezését. A települést elhagyva egy kietlen dűlőútra kanyarodott, megállt és előhúzott egy kést. Áldozata torkához, majd oldalához szorította, egyértelművé tette, hogy előbb vele végez, majd magával. Szúró mozdulatával megsebezte a nő karját, másik kezét ökölbe szorítva ütötte felesége arcát. A nő kinyitotta az ajtót, kikászálódott, próbált menekülni, de néhány lépés után összeesett, férje a hajánál fogva ráncigálta vissza a kocsiba, miközben tajtékzott, hogy élve onnan nem távoznak. Az asszony hiába könyörgött, férje nem tágított, sőt azt mondta: „intéztem fegyvert is”.

Az áldozat próbált időt nyerni, közös lányukat, unokájukat hozta fel, kérte, hadd búcsúzzon el tőlük. A lányukkal folytatott beszélgetés hatására a férfi visszavitte az asszonyt munkahelyéhez, elengedte annak fejében, hogy nem szól a rendőrségnek, majd elhajtott.

Az áldozat lánya hívta a rendőröket, ők pedig mentőt. Kórházba vitték, zúzódásain és vágott karsérülésén kívül eltört az orra. Sérülései nyolc napon túl gyógyulnak.

A rendőrök számára kizárt volt a mérlegelési lehetőség, hezitálásra sem volt idő, az emlegetett fegyver miatt az elmenekült férfi elfogásához a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködését kérték. A 45 éves T. Zsoltot Cegléden élő édesanyja lakásáról állították elő.

Kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, részletes vallomást nem tett, csak annyit mondott, fegyvere nincs, annak beszerzését csak fenyegetésnek szánta.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése és testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az őrizetbe vett férfi ellen, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...

Gyányi-Túri díj

Az idei tanévben is megrendezésre került dr. Túri József...

Báger Dorina kivívta az Európa-bajnoki indulás jogát

Hétvégén két nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi...

Ezeket a parkolási hibákat követik el legtöbbször a magyarok

A ceglédi rendőrség egy videóban foglalta össze az öt...