12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Klubház avatás Nagykőrösön

Május 29-én ünnepélyesen átadták az új nagykőrösi labdarúgó klubházat. A nemzeti színű szalagot Dr. Czira Szabolcs polgármester és Csipő Kristóf a MozGO SE elnöke vágták át. A klub utánpótlás sportolói egyenpólókat kaptak, és Dr. Czira Szabolcs is meglepetéssel érkezett, hiszen a város címerével díszített tornazsákokkal ajándékozta meg a gyerekeket. A városvezető ezen alkalomra készült mezeket adott át a nagykőrösi öregfiúk csapata tagjainak.
“Többször fölmerült, hogy a sportpályát valamilyen úton-módon fejleszteni kellene és ez az első lépés. Köszönjük a TAO-támogatást a Duna Aszfalt Zrt-nek, ugyanakkor maga az MLSZ is segített bennünket, illetve a város önkormányzata több, mint 50%-os támogatásban részesítette ezt a beruházást. Ez a siker valamennyiünk sikere, ez a siker a közös összefogás eredménye. Azt gondolom, hogy ha továbbra is így közösen, mindig azokkal össze tudunk fogni, akik hozzá tudnak tenni a városhoz, akkor egyre sikeresebb, egyre élhetőbb és egyre jobban szerethető lesz ez a város” – mondta el többek között ezt is beszédében dr. Czira Szabolcs, városunk polgármestere.” – mondta el Dr. Czira Szabolcs polgármester ünnepi beszéde a Nagykőrösi Labdarúgó Klubház átadóján (VIDEÓ)
A remek hangulatot fokozta, hogy a gálamérkőzéseken először a Fradi öregfiúk csapata lépett pályára a Nagykőrös ellen, majd az Újpest ellen futballoztak Keller Józsefék. A nagykőrösi Fradi-ünnepre a zöldek bajnokokkal, kupagyőztesekkel, az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal a soraiban érkezett, így a szurkolók többek közt találkozhattak, beszélgethettek, fotózkodhattak a már említett Keller Józseffel, továbbá Dejan Milovanoviccsal, Nyilas Elekkel, Fischer Pállal, Bojan Laziccsal, Szenes Sándorral, Józsi Györggyel, Czéh Lászlóval.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....