13.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Nemzedékek az Alföld Kapujáért Alapítvány

Május 27-én az Eötvös téren a Városalapítók szobránál tartott sajtótájékoztató keretében jelentették be a Nemzedékek az Alföld Kapujáért Alapítvány megalakulását. Az alapító Kalló Sándor, a Kuratórium elnöke Jung Gábor. A sajtótájékoztatón részt vett Jákó Patrik kuratóriumi tag is.
A tájékoztató fő célja és üzenete az volt, hogy partnereket keressenek a generációk között párbeszédhez, melyhez online felületet is létrehoztak „Innovatív Digitális Kollégium” névvel.

Jung Gábor a helyszínen elmondta: Az alapítvány elsődleges célja az oktatással, sporttal, kultúrával és környezetvédelemmel kapcsolatos programok támogatása, szervezése, valamint a környező települések fejlődését segítő projektek megvalósítása. Szeretnék a pandémiát követően az ifjúság közösségi életének újjáéledéséhez hozzájárulni, és programjaik és online tevékenység útján hidat teremteni a különböző generációk között.


Jákó Patrik matematika-történelem szakos tanárnak tanul az ELTE-n. A kuratóriumi tag szerint nagyon fontosak a személyes közösségi élmények, a digitális térben való létezés mellett.
„Az embert a Teremtő Isten közösségben képzeli el kiteljesedni, erősödni. Ezért célunk, hogy a járványhelyzetből való teljes kilábalás után, újra tereket adjunk ezeknek a közösségi együttléteknek, hogy tartalmasan és hasznosan éljék meg azokat.” – hangzott el a sajtótájékoztatón.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....