4.2 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Nagyszerű OB eredmény

A Magyar Asztalitenisz Felnőtt Országos Bajnokságban (06.02-04) a selejtezőt követően, az országos döntőt is Gödöllőn, a frissen átadott asztalitenisz csarnokban rendezték. A versenykiírás alapján aki bejutott a döntőbe egyénibe illetve alanyi jogon indulhatott, csak az vehetett részt a párosban versenyszámban is.
A páros versenyszám rögtön egyenes kiesésben zajlott. Máté – a már megszokott partnerével-Kishegyi Ákossal volt együtt és a sima első kör után korosztályos válogatott ellenfeleivel került össze, ami már a döntőbe jutást eredményezte.
A döntőbe is nagyszerűen helyt álltak hiszen csak a végső ötödik játszmában szenvedtek vereséget tapasztaltabb ellenfelükkel szemben.
Egyéniben Máté 2. lett a csoportjában 2 győzelemmel 1 vereséggel. Sajnos az első kiemelt a Tokioi olimpiára vegyespárosban kijutó Szudi Ádámmal játszott akitől 4:1 re kapott ki és aki végül az OB-én 2. lett.

Páros: 2. hely Ócsai Máté (Szuperinfó-CVSE) – Kishegyi Ákos (Városi SE Dunakeszi) – egyéni: legjobb 16 közé került Ócsai Máté

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...