15 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Hege országos trial bajnok

Hegedűs László Hege trial sportoló az idei évben sem tétlenkedett, hanem sikert sikerre halmoz sportolóként és edzőként is. Június 27-én az országos trial bajnokságon Tarcalon megszerezte a magyar bajnoki címet és büszke a ceglédi Hegeshow Trial Akadémián oktatott tanítványaira, akik szépen szerepeltek a megmérettetésen.


„Az idei év több szempontból is különleges számomra. Több mint 10 éven keresztül versenyeztem Elite 20 és Elite 26 kategóriában, ami a triál sportban a profi mezőnyt jelenti. Az idei évben azonban egy kategóriában indultam, ahol nagy előnnyel szereztem meg a Magyar Bajnoki címet! Ennek nagyon örülök, de aminek még jobban örülök, az az idei év másik különlegessége, ami egy egészen új korszakot indított el az életemben. Itt jönnek képbe a fiatalok, akikkel a Hegeshow Trial Akadémián belül (Cegléden) és a Superior Csapat edzésein (Budaörsön) foglalkozom. Lenyűgöző látni, hogy a srácok milyen ütemben fejlődnek! Emlékszem az első közös edzéseinkre és láttam az Országos Bajnokságon nyújtott teljesítményüket. Büszke vagyok rájuk!” – számolt be a sportoló.
Lapunknak Hege elmondta: Cegléden zajlik jelenleg a trial edzőtábor, ahová éppen ma érkezik a Triál Elite 20 kategória aktuális világbajnoka, Dominik Oswald. Emellett itt tart edzéseket több világklasszis edzője, Karol Serwin és a UCI Összetett Világranglista 5. helyezettje, Samual Hlavaty is. Trial sporttörténelmi pillanat, hogy a fiatal bringásokat világbajnokok és a világ élmezőnye tanítja Magyarországon és éppen Cegléden.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...