4.6 C
Cegléd
2024. március 6. szerda
spot_img

Vár a Tiszaparti Termálfürdő!

A koronavírus járvány miatti hosszú kényszerszünet után július elejétől már védettségi kártya nélkül látogathatók a strandok, gyógyfürdők, előtte azonban – a részleges nyitás idején – egyes fürdők jelentős vendégforgalom kiesésről számoltak be. Szabó-Finster Juditot, Tiszaparti Termálfüdő marketing vezetőjét kérdeztük a tapasztalatokról és arról, milyen meglepetésekkel készülnek az idei szezonra.

– A több mint öt hónapos bezárás ideje alatt több karbantartási munkát is sikerült elvégeznünk, illetve számos fejlesztést is véghezvittünk. – számolt be Szabó-Finster Judit. – Két nagyobb projektünk is megvalósulhatott, az egyik egy kültéri finn szauna merülő dézsával, melyet a szauna szeánszok alkalmával vehetnek igénybe vendégeink. A másik nagyobb beruházás pedig az önkiszolgáló étterem technológiában és designban való teljes megújítása volt. Nagy örömünkre mind a két beruházás a vendégek megelégedésére szolgált.
– Mire számítanak az idei szezonban?
– A nyarat illetően bizakodóak vagyunk, főleg mióta védettségi igazolvány nélkül is fogadhatunk vendégeket. Mindemellett ilyenkor érezzük igazán, hogy érdemes volt a több mint 37 éves kemény munkánk, folyamatos fejlesztéseink és közvetlen kommunikációnk vendégeinkkel – hisz rengeteg törzsvendégünk van, akikre számíthattunk és bíztattak minket, ezzel is erőt adva a folytatáshoz. Hálásak vagyunk nekik! Nem hiába a szlogenünk: A hely, aminek lelke van!


– Van-e pozitívuma az elmúlt karanténos évnek, a lassan visszatérő szabadsággal együtt maradtak-e meg olyan kihívások, amikkel a nyitás ellenére szembe kell nézniük?
– Az enyhítések ellenére a vezetőség és kollégáink minden tagja a megszokottnál is sokkal nagyobb figyelmet fordít a tisztaságra és a fertőtlenítésre. A karantén ideje alatt minden kollégánkat megtartottuk és ez mind csak előnyünkre vált, hisz ahogyan ők számíthattak ránk, most mi is számíthatunk odaadó munkájukra a főszezonban. Nem tudjuk mit hoz számunkra az őszi-téli időszak, de bízunk benne, hogy a nagy átoltottságnak köszönhetően nem emelkedik majd drasztikusan az új fertőzöttek száma.

 

 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...