5.4 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

I. Extrém sportnap

Látványos bemutatókkal, különleges műsorszámokkal és jó hangulattal várták szeptember 18-án az extrém sportok szerelmeseit a Vörösmarty térre. A rendezvény fővédnöke Földi László országgyűlési képviselő volt. Az egész napos programban a teljes extrém sport bemutatkozott: Bmx-bemutatók, Hege-show, akrobatikus bemutatók, parkour show, break és capoeira bemutató színesítette a rendezvényt, amelyre szép számmal látogattak ki családok és extrém sportot kedvelő fiatalok egyaránt.

A szervező Kővári Roland a Crazy Actions Bmx-csapat vezetője, a rendezvény megálmodója 22 éve Bmx-ezik és csapatával sok rendezvényen megfordul az országban. Cegléden a néhány hónapja nyílt pumpapályán is szoktak edzeni, ezért ide szervezték a nagyszabású rendezvényt, ahová az ország legelismertebb extrém sportolóit várták, aki elfogadták a meghívást és magas színvonalú bemutatókat tartottak.
– Ezzel a nappal szeretnénk közelebb hozni a ceglédiekhez az extrém sportokat, bemutatni milyen szépség rejlik ezekben és hogy megtanulható, elsajátítható tudás, amely a következő generációból sok fiatalnak jelenthet motivációt. – nyilatkozta Kővári Roland, aki maga is részt vett a Crazy Actions bemutatóin veszélyes mutatványokkal. Este az Irie Maffia koncertje zárja az I. Extrém sportnapot Cegléden.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...