12.7 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Gyermekeket szállító busz karambolozott

Baleset történt csütörtökön délelőtt, ahol gyermekeket szállító busz karambolozott a Kocsért és Kőröstetétlent összekötőt úton. A helyszínre a nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik kiemelték a vezetőt a teherkocsiból.

Információink szerint, tízen sérültek meg – köztük négy gyermek – amikor egy gyermekeket szállító autóbusz és egy teherautó ütközött össze a Kocsért és Kőröstetétlent összekötőt út 13-as kilométerszelvényénél csütörtök délután.


Az ütközéstől a teherautó vezetője beszorult a járműbe, csak a tűzoltók tudták kiemelni, ő életveszélyesen megsérült. Ezenkívül még öt felnőtt sérült meg súlyosan, négy gyermek pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

A balesethez a nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A katasztrófavédelem közleménye szerint mentesítő busz is érkezett a Kocsérnál történt balesethez. Az autóbusz egy különjárat volt, amelyen összesen huszonöten utaztak. Úgy tudjuk a teherautóban öten ültek.

Csámpai Attila tű. századostól, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Megyei szóvivőjétől az alábbi tájékoztatást kaptuk: “Autóbusz és egy kisteherautó ütközött össze csütörtökön a kora délutáni órákban Kocsér közelében. Az ütközés következtében egy ember a kisteherautóba szorult, az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A buszon huszonegy gyermek és három felnőtt utazott, ők önerejükből elhagyták az autóbuszt. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták mindkét járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.”

A balesethez a társhatóságok is megérkeztek, a beavatkozás idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt. (Forrás: Baon.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...