16 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Nemzeti Vágta – térségi sikerekkel

Október első hétvégéjén tartották a Kárpát-medence legnagyobb lovas rendezvényét többezer látogató részvételével a Nemzeti Vágtát Budapesten. Csemő és Abony lovasaival képviselte a térséget. Zboray Viki Marokkó nyergében 5. helyet szerzett Abony színeiben. Petrik Tamás tanítványa 60 lovas közül szerezte meg a szép helyezést.

Az előfutam még reményekkel töltötte el a csemőieket, mert jól sikerült a mester, Petrik Tamás rajtja is és a második helyen, de biztató időeredménnyel galoppoztak át a célvonalon. Azonban a 2017-es vágtagyőztest összesorsolták azzal az ellenféllel, aki a teljes mezőnyben a leggyorsabb volt és azzal a vetélytárssal is, akivel nagyon éleset meccselt a csemői elővágta döntőjében. A középdöntő nagyon jó indult, Petrik Tamás és Vicces vezetett, aztán a verseny közepén győzött a túlerő, így a  páros a negyedik helyen zárt.

A kocsitoló versenyben a 3. hely lett a csemői csapaté. A csapat tagjai:  Fellegvári Szilvia, Huszti Kata, Klementisz Ágnes, Talapka Tiborné, Buresch Árpád, Gyurkó László, Horváth Bence, Nagy László.

Ceglédet lovas idén sem képviselte, de Kövesdy Zsolt ceglédi lovas Látrány települést képviselve a középdöntőben második helyen zárt. A települések standokon is képviseltették magukat, bemutatva Abony, Csemő és Cegléd nevezetességeit, turisztikai látnivalóit.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...