12.4 C
Cegléd
2024. március 28. csütörtök
spot_img

Otthonában fogták el a betörőt

A nagykőrösi rendőrök elszámoltatták azt a 18 éves férfit, aki a gyanú szerint több ingatlanba tört be, amit értékesnek látott vitte is.

A 18 éves férfi Nagykőrösön űzte a bűnös tevékenységet. A nyomozás adatai szerint több, 2021 szeptemberében és októberében elkövetett lopással gyanúsítható. Betört lakott és lakatlan ingatlanokba, amit értékesnek ítélt – hegesztő trafó, hosszabbító, steklámpa, sarokcsiszoló, dekopírfűrész, rézkábel – válogatás nélkül ellopta. Volt ahol sikerrel járt, akadt, ahol megzavarták és a már összekészített értékeket maga mögött hagyva menekült el a helyszínről.

A rendőrök összefésülték a rendelkezésükre álló információkat, azonosították, majd 2021. november 3-án reggel otthonában elfogták, előállították és kihallgatták R. Lászlót, aki csak részben ismerte el a bűncselekmények elkövetését.

A rendőrök a férfi zsákmányainak egy részét megtalálták, és lefoglalták. Az azóta letartóztatott R. Lászlóval szemben lopás vétsége, lopás bűntett kísérlet, valamint lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság.

Police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....