20.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Hinta adományokból

Hintát telepített a Losontzi iskola udvarára adományokból a ceglédi Medina Adománybolt. A közelmúltban nyílt bolt a város első adományboltja. A koncepció lényege, hogy az üzletbe bárki beviheti jó állapotú, de otthon már feleslegessé vált holmijait, legyen szó ruháról, játékokról, bútorról, könyvről vagy műszaki eszközökről. Pénzt ugyan nem kap értük, viszont az eladott holmikból befolyt összeggel helyi szervezeteket támogat. A bolt tulajdonosa már a nyitáskor arról nyilatkozott, hogy a fogyatékkal élő gyerekeket és az állatmenhelyet is szeretné segíteni.


A napokban adtak hírt arról, hogy egy hintát telepítenek az adományokból a fogyatékkal élő gyerekekkel foglalkozó intézménybe. „Így néz ki egy megvalósult ígéret! Amikor a Medina Ceglédre jött, első célunk egy komoly, szabványos hinta telepítése volt a Losontzi iskola picit sivár udvarára. Tekintélyes társunk lett a cél elérésében: a KNOTT-Technik-Flex 500 ezer forinttal járult hozzá a projekthez. Az iskola tanárai és tanulói már ma is izgatottan figyelték a telepítést és a folyosón köszönte meg mindenki, hogy gondoltunk rájuk. De nem kell… mi tartozunk nekik hálával.
A hinta átadása – betonozás és szabványügyi engedélyek miatt – két hét múlva esedékes.” – számolt be a bolt a közösségi oldalán.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....