8.8 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Nem temették el Krisztiánt

A Bors osztott meg cikket a ceglédi fogdán történt öngyilkosság kapcsán. Mint írják, “továbbra sem tudja, felelnie kell-e valaha valakinek fia haláláért az az édeasanya, akinek fia júliusban akasztotta fel magát a ceglédi kapitányság fogdájában. Mint arról lapunk is beszámolt, Dabis Krisztiánt többen feljelentették rongálásért. A férfit bevitték a ceglédi fogdára, ahol nem sokkal később felakasztotta magát.

BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY VALAKI SÚLYOS MULASZTÁST KÖVETETT EL, EZÉRT FELJELENTÉST TETTEM AZ ÜGYBEN – mondta a Borsnak a gyászoló anya. Krisztián holttestét hetekig nem adták ki a családnak, és azt sem engedték meg, hogy megnézzék elhunyt szerettüket. Mikor végre megkapták az engedélyt a temetésre, a férfit elhamvasztották, majd az urnát hazavitték.

– Ma is itt őrizzük Krisztiánt, így úgy érezzük, hogy velünk van. A fájdalmunk persze nem múlik, amit még a bizonytalanság is fokoz. Tudni szeretnénk, hogy pontosan mi történhetett a gyermekünkkel. Elvileg rendszeresen ellenőrizniük kellene az őrizeteseket, de a jelek szerint ezt a feladatot nem végezték elég alaposan – gondolkodott hangosan Melinda, aki sérelmezi, hogy az eljárásban résztvevő hatóság semmilyen tájékoztatást nem ad neki a nyomozás állásáról.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...