12.3 C
Cegléd
2024. április 23. kedd
spot_img

Az Infineon idén sem feledkezik meg rászoruló embertársairól

Ismét eltelt egy év. Nem gondoltuk volna, hogy a 2021. év karácsonyára készülődve még mindig a Coronavírus-járvány alakítja mindennapjainkat és ünnepeinket, de az Infineon vállalatok ennek ellenére sem adják fel társadalmi szerepvállalásukat.
Az Infineon Technologies Cegléd Kft. és az Infineon Technologies Bipoláris Kft. idén sem feledkezik meg rászoruló embertársairól.
Hiszünk abban, hogy egy kedves gesztus, néhány figyelmes szó elengedhetetlen a mostani nehéz helyzetben. Most különösen fontos, hogy emlékezetessé tegyük a karácsony csodáját, most amikor sokan szeretteiktől távol, vagy nélkülözve kell tölteniük az ünnepeket.
Hagyományainkhoz híven az Infineon Technologies Cegléd Kft. idén decemberben is pénzadománnyal támogatja a ceglédi Molnár Mária Református Fogyatékos Ápoló-Gondozó Otthont, ahol súlyos fogyatékkal elő gyermekekről gondoskodnak, akik állapotuk miatt az ünnepeket is az intézmény falai között töltik. Az Infineon Technologies Bipoláris Kft. idén a Tábitha Ház és a Magyar Hospice Alapítvány számára nyújt pénzadománnyal támogatást, mely helyeken a gyógyíthatatlan betegséggel küzdők kapnak méltó segítséget.
Bíztunk benne, hogy ebben az évben ismét megszervezhetjük közösségi ételosztásunkat, ahogyan ezt tettük az elmúlt években is munkatársaink segítségével, azonban a világjárvány negyedik hulláma nem tette ezt lehetővé. Így vállalataink 2021 decemberében ismét 200 adag meleg ételt adományoznak a Vöröskereszt által üzemeltetett Ceglédi Haléktalanszállónak. 5 napon keresztül biztosítunk ünnepi fogásokat, melyek reményeink szerint meghittebbé teszik a karácsonyt.


Most is nagy lelkesedéssel készültek kollégáink a „Karácsonyi csoda” elnevezésű jótékonysági akciónkra. A Ceglédi Kistérségi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ segítségével ebben az évben is felkerültek a gyermekek kívánságai karácsonyfánkra, ahonnan pillanatok alatt el is vitték munkatársaink, hogy akár egyénileg, akár csapatokban teljesítsék a kéréseket. A korábbiakhoz hasonlóan 22 nagycsaládban élő gyermek álma válhatott valóra, akik közül sokan nem is maguknak, hanem testvéreiknek és szüleiknek kértek ajándékot.
Az idei évben sem tarthattunk közös ajándékozást, de nagyon reméljük, hogy jövőre bepótolhatjuk a személyes találkozást a gyerekekkel.
Az Infineon vállalatok innen kívánnak nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és egészségben gazdag boldog új évet Cegléd és a térség minden lakójának!

Infineon Sajtóközlemény
2021. december 20.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...