11.9 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Elszaporodtak a kóbor ebek Újszilváson

Több utcában elszaporodtak az ebek és az ingatlantulajdonosok és az állattartók sem tartják be a felelős állattartás szabályait. – erről Újszilvás Önkormányzata jelentetett meg felhívást.

„Az elmúlt időszakban észrevehette a Tisztelt Lakosság, hogy a Bicskei út mellett és a Barackos utca elején lévő két ingatlanon elszaporodtak az ebek és sem az ingatlantulajdonosok, sem az állattartó nem tartja be az állattartás szabályait, mely miatt az ebek egyre veszélyesebbek az utcán közlekedőkre. Az ebtartás szabályainak megsértése okán a hatósági eljárás néhány hete elindult, azonban a jogszabályoknak megfelelő eljárás végigvitele előtt a szabálytalanul tartott ebek befogása és elvitele nem valósítható meg. Az ügy és a probléma megoldása néhány héten belül garantáltan megtörténik. Addig is kérjük a lakosság kiemelt figyelmét és óvatosságát az ebekkel kapcsolatban, különös tekintettel a gyermekekre. Amennyiben időközben valamilyen probléma merül fel, és segítségre van szükségük az említett kutyákkal kapcsolatosan, kérjük hívják a Mezei Őrszolgálatot, a 06/30/529-5383-as telefonszámon.” – írta az önkormányzati közlemény.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...