3.1 C
Cegléd
2024. március 5. kedd
spot_img

Megrongált okos wc

A közelmúltban átadott Vörösmarty téri okos illemhelyet ismeretlen tettesek megrongálták. – ezt Ifj. Károly Ferenc önkormányzati képviselő a közösségi oldalán tette közzé.

„Elkeserítő…. Elszomorító…. Pozitív szemléletű embernek tartom magam, és igyekszem mindig előre mutató, fejlődő projekteket véghez vinni a körzetben is és minden más területen is.  Azonban annyira fel tud dühíteni, hogy vannak emberek, akiket az motivál, hogy valami jól működő dolgot vagy bármit ami szép, vagy ami fejlődik, ostobán tönkre teszi!

Kérdezem én: mire jó ez? Ettől boldogabb lett az illető? Örömet okozott neki, hogy tönkre tudott tenni valamit, amiért sokat dolgoznak más emberek és a városnak elég sok pénzébe kerül Sajnos, a Vörösmarty téri wc-t valaki/valakik megrongálták! Ellopták a tetején lévő riasztó jelzőlámpa sárga búráját, illetve az egyik oldalon a kijelzőt szánt szándékkal betörték! Sebaj, ide is lesz kamera…” – írta a képviselő.

Mint arról korábban beszámoltunk önkormányzati döntés alapján telepítettek okos illemhelyet az Újvárosi központi terére. A lakosság részéről régóta megfogalmazott igény volt már egy nyilvános illemhely létesítése a területen, ahol játszótér, KRESZ-park, bringapálya is van és számos rendezvény is itt talált otthonra. Az önkormányzat egy automata okos illemhelyet alakított ki a téren, amely télen 8 és 18, nyáron 8 és 20 óra között fog üzemelni.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...