5.9 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Állatmentők

A ceglédi Állatmenhely Nyílt alapítvány a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a beregszászi menhelyre vittek adományokat és onnan 10 kutyust elhoztak a ceglédi állatmenhelyre.

„Eljuttattuk az adományt, melyet a Fellengel in Not és Pfotenretter Ungarn német szervezetek gyűjtöttek Németországban, amit a Wildes Landes cég szállított menhelyünkre, illetve Desiree Tabbers hozott ki az ukrán kutyusok, cicák megsegítésére. Külön köszönet Sabine Wenig támogatónk számára, aki adományával hozzájárult a a mentési költségekhez!
Andzselika és Alexa szívvel-lélekkel gondoskodik a kutyusokról, cicákról a beregszászi menhelyen. De szükségük van több segítségre, hiszen Kijevből is kerültek hozzájuk a kutyusok és még nincs vége ennek az őrületnek!
Mi 10 kutyust tudtunk vállalni! A Fellengel in Not német szervezettel 1 heti megfeszített munkával sikerült ideiglenesen elhelyezni 12 ceglédi kutyust, akik helyére kerülhettek az ukrán kutyusok. Mindenkire szükség van most, aki segíteni tud! Naponta több száz, ezer ember indul útnak sokszor az ismeretlenbe. Házat, hazát, férjet, szülőt, gyermeket, barátokat hátra hagyva. Lehet, nem lesz hova visszamenni! Mindenki segítsen, amivel tud!” – írták a menhely oldalán.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...