3.5 C
Cegléd
2024. április 20. szombat
spot_img

Íme 5 indok, amiért inkább a pelenkázólapot válaszd

 

 

 

 

A hagyományos pelenkázó és a pelenkázólap között jelentős különbségek vannak. Ezzel persze egy átlagos, első gyermekét váró anyuka és apuka nem biztos, hogy tisztában van.

 

“Mindkettőn tisztába lehet tenni a kicsit, akkor tulajdonképp teljesen mindegy, melyiket veszem, nem igaz?” teszik fel laikusan a kérdést. Valahol megértjük a kételkedést. Mi nagy rajongói vagyunk a pelenkázólapoknak, ha velünk tartasz, azt is meg fogod tudni, hogy miért. Véleményünkön osztozik sok többgyermekes anyuka és apuka is, az öt legjelentősebb indok is tőlük származik.

 

Mi is valójában a pelenkázólap?

 

A pelenkázólap egy olyan kiegészítő, amely, mint a neve is utal rá, a pelenkázáshoz készült azért, hogy ne a földön, asztalon, polcon vagy egyéb helyeken kelljen átcsomagolni egyik pelenkából a másikba a kisbabákat. Ezeknek a “nagytesvérei” a hagyományos pelekázók. 

 

Miért jobb a pelenkázólap?

 

  1. Ellentétben a hagyományos verzióval, ez alá olyan szekrényt vagy komódot teszel, amilyet szeretnél. Azaz, ha neked úgy kényelmes, hogy minden néhány polcon van, akkor olyan tárolót veszel, míg azok az anyukák, akiknek a sok-sok fiókos megoldás a kézenfekvő, vehetnek azt.
  2. Mivel könnyű és kicsi, a Peekabooshop.hu-nál kapható pelenkázólapot bárhol használhatod. Ha úgy hozza az élet, a kocsi hátsó ülésén vagy vendégségben is pillanatok alatt tisztába teheted a babát.
  3. Míg a hagyományos pelenkázóra rá kell tenni valamit, ami megvédi alatta a bútort az esetleges pelenkabalesetektől, addig ezt a vékony, ám kemény lapot némi szappan és víz segítségével könnyedén lemoshatod.
  4. Sokkal szebb egy ilyen mintás kiegészítő a babaszobában.
  5. Nem kell mindig a komódon pihennie, el is teheted, amíg nem használod, így a felület szabaddá válik. 

Nem mindegy persze, hogy honnan szerzed be ezt a praktikus eszközt. Sokan nem szeretnek már bababoltba járni, főleg nem ilyen kisebb kiegészítők esetében. Míg egy babaágyat, bölcsőt, etetőszéket közelebbről is szemügyre akarunk venni általában, addig egy pelenkázólapot, ágyforgót, plüsst, ágyneműt már nem biztos. Pontos leírás alapján nem nehéz dönteni, hiszen tudod, mekkora, milyen árnyalatú kiegészítőre van szükséged.

 

Nem mindegy azonban, hogy honnan veszed, ha online vásárolsz. Olyan webshopot érdemes felkeresned, amely csak babaholmikkal kereskedik és ügyel a minőségre, akinek minden textíliája rendelkezik OEKO-TEX tanúsítvánnyal, illetve akinek ügyfélszolgálata aktívan működik.

 

Kiben bízunk meg mi a legjobban?

 

A mi bizalmunkat a Peekabooshop.hu nyerte el, méghozzá örökre. Ügyfélszolgálati munkatársaik kedvesek és segítőkészek, oldaluk választéka széles és színes, minden mami megtalálhatja, amit keres. A minőségre is figyelnek, termékeik prémium kategóriát képviselnek. Ha megtetszett a pelenkázólap gondolata, nyugodtan nézz szét a Peekabooshop.hu választékában!

Bővebben: https://peekabooshop.hu/pelenkazolap-es-textilpelenka 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...