9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Plakátháború

Új szintet lépett a kampány, a kevesebb mint két hét múlva esedékes választások előtt, az elmúlt napokban feliratokkal látták el, vagy összefirkálták Földi László Fidesz-KDNP jelölt választási plakátjait. „Evil” és „visszalépett” és hasonló feliratokkal firkálta össze a plakátokat.
Az országgyűlési képviselő a közösségi oldalán válaszolt: „Valaki azzal szórakozik, hogy ráírja a plakátjaimra, hogy visszaléptem. Ez álhír. Nem lépünk vissza az eredményeinktől. Nem lépünk vissza béremelésektől, az adócsökkentésektől, a munkahelyteremtéstől, a határok és a gyermekek védelmétől. Nem lépünk vissza a nemzet érdekeitől. Nem lépünk vissza az új kihívásoktól. Nem lépünk vissza a békevágyunktól. Nem lépünk vissza az álhírek elleni harctól. Nem lépünk vissza. Nem lépek vissza egy tapodtat sem. Előre megyünk, nem hátra. Vagy ahogyan a katonák mondják: vissza? Soha! Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött!” – írta a képviselő.
Zágráb Nándor, az ellenzék jelöltje egy bejegyzésben elítélte a plakátok rongálását, átragasztását. „Kérem mindkét tábor szimpatizánsait, hogy tartózkodjanak ettől a magatartásmódtól.” – írta a képviselőjelölt, de illusztrációnak egy újabb, a kormánypárti jelöltet dehonesztáló plakátról készült képet mellékelt.
Politikai paródia című blogger a jelenségről azt írta: „Azon túl, hogy a Földi László választási plakátjaira ragasztott „Visszalépett” matrica nem csupán a jóízlés, hanem szinte már a büntetőjogi felelősség határát is átlépi, nem mehetünk el a többi eset mellett sem, hiszen a „Hugyos” László felirat sokkal inkább a taplóság, a gátlástalanság és a hatalom beteges megszerzése iránti vágy halmazába tartozik. Szögezzük le: nem Földi László az, aki abban a pártban tag, ahol a náci karlendítő Z. Kárpát Dániel, (…) Nem Földi László tagja annak a szövetségnek, amely a saját miniszterelnök-jelöltjük szerint a kommunisták és a fasiszták érdekeit is képviselik. Abban a szövetségben szintén Zágráb Nándor tag.
S végül: nem Zágráb Nándor plakátjára ragasztották a fenti feliratokat, hanem Földi Lászlóéra. Olyanok csinálták ezt, akik Zágráb Nándor pártját fogják, tehát az ő érdekében cselekszenek. Zágráb Nándor felelős értük, az a Zágráb Nándor, aki farizeus, képmutató módon „elítéli” azokat, akik az ő sikerében érdekeltek.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...