20.6 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Átadás-maraton

Megdöntötték az egy napra jutó átadások számának rekordját – jelentette a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Ceglédi Kistérség közösségi oldala, ahol beszámolnak a március 20-ai ceglédi megmozdulásaikról.
„Kampányidőszak van. Mit csinálnak ilyenkor a politikusok? Átadnak. Mindent. Is. Mi sem akartunk kimaradni a buliból, ezért vasárnap délután megtartottuk az „Átadunk mindent IS” maratonunkat. Az igazi passzivisták persze nem elégszenek meg ennyivel, ezért az eseményt szemétszedéssel kezdtük. Rendbe tettük a négyszínkukánk környékét, és pótoltuk a csikkszavazó üvegeit. Ezután természetesen átadtuk a csak erre a célra vásárolt szivárványszínű szalag nem-átvágásával a négyszínkukát, és a mellette található irányjelző tábláinkat is. Majd tovább mentünk a következő helyszínre, a Vörösmarty térre, ahol felavattuk a pumpapálya minden egyes buckáját, a teqball asztalt, a teljesen kiszáradt madáritatót és a madáretetőt.
Ezután a 441-es úton a MOL kútnál átadtuk a foghíjas bicikliút foghíját.


A maraton következő állomása a Mizsei úti otthonosított buszmegálló volt, ahol ismét szemétszedéssel színesítettük az eseményt. Zárásként az Árpád utca-Bocskai utca találkozásánál lévő cuki robotkukánkat adtuk át. Az eseményt sikeresnek nyilvánítottuk, valószínűleg megdöntöttük az egységnyi időre jutó átadások számának rekordját.” – számolt be a párt oldala.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....