8.8 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Sokszámlásként milyen számlázó programot érdemes választani?

 

 

 

 

A megfelelő számlázó program kiválasztása minden vállalkozás esetében kiemelten fontos. Az ideális változat nemcsak a számlák kiállításában segít, hanem a cégmenedzselésben is. Cikkünkből kiderül, hogy mire érdemes figyelni a választás során.

 

Ma már nem elég, ha az online számlázó program csupán a számlák gördülékeny kiállításához nyújt segítséget. A vállalatok növekedése automatikusan magával hozta azt az igényt, hogy legyen egy olyan felület, ami a teljes cégmenedzselést lehetővé teszi. Szerencsére ma már létezik olyan online számlázó program, mely ezt is biztosítja.

 

Korlátlan e-számlázás és e-nyugtázás

 

Ahogy már a bevezetőből is kiderült, olyan online számlázó program mellett érdemes dönteni, mely a számlák gördülékeny kiállítása mellett a cégmenedzselést is megkönnyíti. Továbbá fontos, hogy lehetővé tegye a korlátlan és automatikus e-számlázást és e-nyugtázást. Mindemellett pedig biztosítsa a tömeges számlafeltöltést, az ismétlődő számlázást és a kész integrációkat.

 

Természetesen az említettek mellett az is rendkívül fontos, hogy az online számlázó program lehetővé tegye az automatikus NAV-adatszolgáltatást. Ennek a lehetőségnek köszönhetően nem kell a számlaadatok kézzel történő bevitelére időt szánni, hiszen néhány beállítást követően ez automatikusan megtörténik.

 

Fontos, hogy az online számlázó program 0-24-ben stabil rendszert biztosítson

 

Az automatizálásnak köszönhetően rengeteg időt lehet spórolni, hiszen az online számlázó program automatikusan elvégzi a számlázást, összevezeti az utalásokat a számlákkal, a kintlévőségeket behajtja, valamint tartja a kapcsolatot a könyvelővel.

 

Mindemellett elengedhetetlen, hogy az online számlázó program 0-24-ben stabil rendszert biztosítson, vagyis extrabiztonságos szerverek segítségével garantálja, hogy bármikor lehessen számlát kiállítani. Ez a szempont kiemelten fontos minden számlázó esetében.

 

Hasznos, ha a számlázó program extra kényelmi funkciókat biztosít

 

Természetesen az említettek mellett az is kiváló, ha az online számlázó program extra kényelmi funkciókat is biztosít. Jellemző, hogy a cég növekedésével egyidejűleg egyre több ilyen lehetőségre van szükség. Ilyen kényelmi funkció például a pályázatfigyelő, a céginfó, a partnerfigyelő és a bankszinkron. 

 

Ezek a kényelmi szolgáltatások együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy még többet lehessen kihozni a vállalkozásból. A segítségükkel időt lehet spórolni és növelni lehet a hatékonyságot. Az említettek mellett fontos, hogy az online számlázó program minden helyzetben naprakész legyen, valamint mindig megfeleljen a legfrissebb magyar jogszabályoknak. Mindemellett pedig az is hasznos, ha a számlázóváltás során biztosítja az adatok automatikus importálásának lehetőségét. Az említett szempontok mindegyikét érdemes szem előtt tartani a döntés meghozatala során.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...