14.3 C
Cegléd
2024. április 25. csütörtök
spot_img

9 versenyző, 9 aranyérem

Május 29-én a CVSE ökölvívó szakosztálya Hódmezővásárhelyen vett részt a III. Tesco Szalkai László emlékversenyen. Ceglédi csapat rég nem látott létszámmal nevezett a versenyre, összesen 9-en mérlegeltekbe és 9 arany érmet sikerült összehozni a csapatnak.

Eredmények:
Majoros Tamás 38,5kg 6 éves:
Tomikánk élete első versenye volt. Sajnos nem léphetett kötelek közé, mert ellenfele a kézfogásuk után úgy döntött, hogy visszalép és inkább a labdarúgást válassza sportjának.

Majoros Kiara 40kg serdülő lány: Kiarának is ez volt az első versenye, akárcsak öccsének. Szegedi versenyző ellen lépett szorítóba és nagyon fegyelmezett öklözéssel hamar ellenfele fölé kerekedett, és döntő fölénnyel diadalmaskodott.

Török Tamás 80kg+ serdülő fiú: Tamás hazai versenyzővel nézett farkasszemet és ez a mérkőzésünk sem tartott sokáig. Ellenfele feladta a mérkőzést sérülésre hivatkozva.

Tóth Bálint 80kg junior fiú: Bálint makói ellenfél ellen vívta élete első boksz meccsét. Nagyon szép ökölvívással kipontozta ifjúsági korú ellenfelét és egyhangú pontozással nyert.

Sipka István 60kg serdülő: Pistinek is ez volt az első mérkőzése és egyből mélyvízbe került, hiszen serdülő korosztályban nem volt ellenfele így junior korosztályú és jóval, magasabb ellenféllel kellett megmérkőznie. Ezek ellenére nagyon harcias mérkőzést vívott és a harmadik menetben leiskolázta ellenfelét.

Kállai Kristóf 60kg ifjúsági: Kristóf egyesületünk egyik legrutinosabb versenyzője és ehhez mérten hozta is a mérkőzését. Már az első pillanattól kezdve megmutatta, hogy itt csak ő diadalmaskodhat és kétszer is számoltak az ellenfelére. Első menetes döntő fölényű győzelem lett a vége!

Brunner Bence 80kg Ifjúsági: Bence kimagaslott a mezőnyből nem csak 195cm magasságával, ha nem ökölvívó tudásával is. Első hivatalos mérkőzését boxolta és ráadásul egyből felnőtt korosztályban. Ez sem jelentett neki problémát. Nagyon higgadt gyönyörű ökölvívást mutatott be és már 1perc után repült a törölköző az ellenfele sarkából. Döntő főlénnyel nyert!

Homoki Viktor 86kg felnőtt: 86kg-os súlycsoportban ketten mérlegeltekbe. Viktor rutinja miatt ellenfele nem vállalta a mérkőzést. Ez által újabb aranyérem került ceglédiek nyakába!

Németh Csaba 92kg felnőtt: Csaba nagyon szeretett volna boxolni Hódmezővásárhelyen, hiszen itt lett serdülő Magyar Bajnok 2006-ban. Sajnos 2 ellenfele sem vállalta ellene a küzdelmet, így ő mérkőzés nélkül lett aranyérmes!

Gratulálunk a versenyzőinknek! Köszönjük a felkészítést az edzői stábnak: Homoki Viktor, Németh Csaba és Völgyi Gyulának, akik nagyon szép munkát végeznek! Január óta irányítják az egyesület edzés munkáját hatalmas szívvel és oda adással! 6 hónap alatt 11 aranyérmet sikerült begyűjteni és egy Profi győzelme is van a csapatnak. Mindezt úgy, hogy januárban még egy versenyzője sem volt az ökölvívó szakosztálynak! Hajrá Cegléd!

Kovács István szakosztályvezető

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...