3.1 C
Cegléd
2024. március 5. kedd
spot_img

Konyhakések, amelyekben garantáltan nem fogsz csalódni!

 

 

Egy magabiztos konyhafőnök jól tudja, hogy csak akkor végezhet jó munkát a konyhapult mellett, ha ehhez a megfelelő vágóeszközöket használja. Ő bizony tudatában van annak, hogy nem éri meg az eszközök árán spórolni, hiszen ez nemcsak amatőr, de veszélyes szokás is. Néhány márka eleve úgy gyártja termékeit, hogy a szerkezet valóban erős anyagból készüljön, és ez az anyag évtizedeken át kitartson. 

 

Kíváncsi vagy, milyen márkákról beszéltem? Szeretnél olyan minőségi késeket, amelyekkel öröm a munka? Akkor most tarts velem!

 

Milyen késeket használunk a leggyakrabban a konyhában?

 

A konyhában van egy aranyszabály; mégpedig az, hogy tilos silány minőségű eszközökkel dolgozni. A komolyabb helyeken meg is követelik a márkás termékek alkalmazását, de sokan az otthoni késhasználatot is komolyan veszik. A Kések Ollók Webáruház márkás konyhakései között például kizárólag strapabíró eszközökkel találkozhatunk, így profiként és laikusként is biztonságos munkakörnyezetet teremthetünk. 

 

A késeknek sokféle fajtája van. Vannak külön szeletelőkések, csontozó-, filézőkések és kenyérvágó kések is. Az viszont biztos, hogy a leggyakrabban a szakácskést vesszük a kezünkbe. Ez nem is meglepő, mivel ez a kések kése, a “mindenes” darab, amivel zöldségeket, húsokat és egyéb alapanyagokat is bátran apríthatunk, szeletelhetünk. 

 

Milyen márkában bízhatunk meg? 

 

A márkát sokszor a minőséggel azonosítjuk. A konyhakések etalonja például a Wüsthof. A cég kizárólag tökéletesen kiegyensúlyozott és ergonómiailag tesztelt késeket dob a piacra. 

 

A legjobb konyhakései is rozsdamentes acélpengével és csúszásmentes markolattal rendelkeznek. A cukrászok, a szakácsok és a háziasszonyok is bátran kezükbe vehetik őket. Általában a 9, 10, 12, 16, 18, 20 és 23 cm-es pengével ellátott szakácskések között válogathatnak. 

 

Na és akkor nem is beszéltünk azokról a prémium késszettekről, amelyeket a gyűjtők és a konyhafőnökök is megirigyelnek! Ezeket akár ajándékba is megvásárolhatjuk nekik.

 

Miért a Wüsthof?

 

A márka mára olyan széles kínálattal támogatja a konyhai tevékenységeket, amelyben kések, kardok, ollók és fenőeszközök is megtalálhatók. Egy 200 éves múlttal rendelkező cég bennünk is bizalmat ébreszt, így vannak, akik régóta csak egy márkának fogadtak örök hűséget. Amennyiben te is lojális típus vagy, akkor kukkantsunk be együtt a Wüsthof múltjába!

 

A nagy név mögött immáron 7 családi generáció áll, s egészen 1814-ig kell visszautaznunk az időben, ekkor alapította ugyanis a vállalatot Abraham Wüsthof. Az ultramodern gyártótelepeken 100 robot és 300 ember dolgozik. A hagyomány és a modern technológia találkozása valami olyat hozott létre, amely időtálló. 

 

Ha neked sem mindegy, hogy mivel dolgozol, akkor mindenképpen a minőségre fókuszálj, ezt a Wüsthof termékektől meg is kaphatod!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...