10.6 C
Cegléd
2024. március 4. hétfő
spot_img

Mi minden férhet el egy táskában horgászat közben?

 

Gondoltunk már arra, mennyire komoly hozzáadott értéke lehet a táskák használatának horgászat közben? Bármennyit vaciláltunk is ezen a kérdésen, ezek a viszonylag kicsi, apró cikkek tárolására alkalmas eszközök igenis fontos elemei lehetnek a pecának.

Úgyhogy emiatt is gondoltunk arra, hogy külön bejegyzést szentelünk a bemutatásuknak. Igyekeztünk minden lényeges szempontot és támpontot összegyűjteni, amelyek egytől egyig fontosak lehetnek az apró cikkes táska beszerzése kapcsán.

Kezdjük azzal, hogy mik azok az apró cikkek?

Az apró cikkek jellemzően a horgászatok viszonylag kisebb méretű eszközei, amelyek bár látszólag kevésbé fontosak, nélkülük nem működhet a peca. Ilyenek például az etetőkosarak, a forgók és kapcsok, vagy többek között a horgok is.

A Fishinda webshopban elérhető táskák hozzáadott értéke pedig abban rejlik, hogy ezek a kulcsfontosságú eszközök mindig kéznél legyenek. Vagyis ne kallódjanak el egyszerűen a nagy táskában.

Ha a peca kapcsán a precizitás, a hatékonyság és az eredményes halfogás szerepel a terveink között, akkor ez a fajta rendezettség kulcsfontosságú lehet. Méghozzá sokféle horgász módszernél.

Milyen horgász módszereknél jöhet szóba az apró cikkes táska használata?

Meglehetősen széles lehet azoknak a szóba jöhető horgász módszereknek a repertoárja, amelyeknél egyértelmű létjogosultsága van a táska használatának. Egész egyszerűen azért, mert szinte minden típusú horgászatnál kellhetnek ezek a kellékek.

Ott van példaként a manapság rendkívül népszerű feeder horgászat, a hagyományosnak számító fenekező vagy úszós horgászat, de megemlíthetjük többek között a bojlizást is példaként.

Sőt, a rabló halas horgászatok esetében ugyanúgy jelentkezhetnek az apró cikkes táska használatának az előnyei. Különösen a pergető horgászatok ideje alatt, amikor a táskában könnyedén helyet kaphatnak a különféle műcsalik.

Néhány további praktika, hogy horgászat közben minden kéznél legyen

Táskát keresve az egyik legfontosabb tényező a méret kérdése. Célszerű az arany középút megtalálására törekedni. Vagyis olyan táskát választani, ami egyrészt könnyedén elférhet szállításnál és tárolásnál, viszont sok minden helyet kaphat benne.

A másik praktikus szempont a tároláshoz használatos rekeszek és fakkok kérdése. Minél több különálló rekesz érhető el egy táskában, annál könnyebb dolgunk lehet akár a legkisebb eszközök elhelyezése kapcsán is.

Így amikor a horgászat izgalmától fűtve egyszercsak szükségünk lenne bármelyik eszközre, akkor kapásból tudhatjuk, hol is keressük azt. Nem kell tehát értékes perceket elégetni feleslegesen, egyszerűen mindennek meglehet a maga helye.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...