3.3 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Ecseri Angéla a korosztályos ranglista élén

A hétvégén rendezték meg a 127. felnőtt Magyar Atlétikai Bajnokságot, ahol a ceglédi atléták közül csak ketten tudtak indulni, Ecseri Angéla és Tóth Gergő. Sajnos Keszthelyi Luca sérülés miatt, Juhász Anna pedig szint teljesítés hiánya miatt nem tudott indulni.

Ecseri Angi 400m-en indult és 56,69mp -es idővel a 7. helyen végzett. Angi ezzel a kiváló idővel átvette a vezetést az ezévi korosztályos /ifjúsági/ ranglistán és kvalifikálta magát a 400m gát után a 400m síkfutásban is a jövő héten kezdődő jeruzsálemi ifjúsági Európa-bajnokságra.

Tóth Gergő hozta a formáját és beugrotta magát a felnőtt TOP 10 atléta közé. Gergő 195 cm-es ugrással a 10. lett a felnőtt mezőnyben.

Mind Angi, mind Gergő ezekkel a teljesítményekkel ifjúsági válogatottak lettek. Az ifjúsági válogatott június 29-én szerdán fog versenyezni Székesfehérvárott, ahol a Magyarok mellett a Csehek , a Szlovákok és a Horvátok ifjúsági atlétái mérik össze a tudásukat.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...