9.4 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Táskatolvajt keresnek!

Feltűnően hangos kerékpárral közlekedő férfi azonosításához kérnek segítséget a ceglédi nyomozók. A tettes egy másik bicajos táskáját lopta el.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13020/826/2022. bűnügyi számon lopás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.
A sértett hazafelé tekert 2022. június 14-én éjszaka, amikor a háta mögül zörgő hangra lett figyelmes. Egy másik kerékpáros tekert el mellette, közölte, hogy “Jó napot!”, majd kikapta a hátsó kosárban szállított hátizsákot és villámgyors tempóra, illetve irányt váltva elkerekezett. A fehér táskában pénztárca, iratok és mobiltelefon volt. A tolvajról hiányos személyleírás áll rendelkezésre, e szerint vékony, 30-as férfi volt terepszínű baseball sapkában, drótszamara piros vagy bordó, női kerékpár hangosan zörgő sárvédővel.
A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvétel vagy a személyleírás alapján ráismer a férfire, vagy felismeri a kerékpárt, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 107 segélyhívón.
police.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....