12.9 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

Használd fel okosan a jól készült fotóidat!

 

 

 

Csak gyűlnek és gyűlnek a telefonod tárhelyében a fotók, de nem tudod, hogy mit kezdhetnél velük? Készíts egyedi faldekorációt vászonkép formájában a legjobban sikerült fényképekről, hogy mindig láthasd a legboldogabb pillanatokat!

 

Ha nem tudsz választani, akkor készíts montázst!

 

Amikor már úgy érezzük, hogy agyon nyomnak minket a telefonnal készült nyaralós, születésnapi fotók, nehéz lehet a legjobbakat kiválasztani. Különösen akkor, ha nemcsak a közösségi média felületekre szeretnénk feltölteni ezeket, hanem dekorációként, otthonunk díszeként is felhasználnánk őket. Rendelj montázst a vaszonkep.hu nagyszerű szolgáltatása segítségével, hogy az összes szép pillanatot átélhesd újra és újra!

 

A montázs előnye, hogy szinte bármennyi képet elhelyezhetünk a végleges grafikán, és azokat bármilyen alakzatban, elrendezésben megszerkeszthetjük. Így nem kell azon aggódni, hogy biztosan a tökéletes fotót válasszuk-e, és esetleg később megbánjuk a döntést. Lehetőségünk van nemcsak egy, hanem számos nagyszerű emléket megjeleníteni, egyfajta fali napló formájában.

 

Hogyan készítsünk montázst egyszerűen?

 

A fotók gondos kiválogatását követően már csak azon érdemes törni a fejünket, hogy hogyan is állítsuk össze a montázst. Amennyiben van már némi tapasztalatunk képszerkesztés terén, könnyedén megoldhatjuk a problémát előre elkészített sablonok segítségével.

 

A legtöbb ingyenes képszerkesztő program vagy applikáció lehetőséget biztosít arra, hogy egyszerű képfeltöltést követően oda húzzuk a képeket, ahova csak szeretnénk a sablonon belül. 

 

Ha egy kicsit bonyolultabb megoldást képzelünk el, például különleges geometriai alakzatban látnánk viszont a képeket, akkor a szabad kezünkkel is megoldhatjuk az illesztést a fotókat a kurzorral ide-oda húzogatva.

 

Ha pedig úgy érezzük, hogy se kedvünk, se tapasztalatunk nincs a képszerkesztéshez, megbízhatjuk a vaszonkep.hu profi csapatát is, akik örömmel segítenek kivitelezni az általunk elképzelt montázst.

 

Tartós és minőségi vászonképek

 

A vászonképek amellett, hogy személyes, hangulatos és látványos faldekorációk, igen tartósak is. A különleges nyomtatási technológia segítségével szívós, strapabíró képeket kaphatunk kézhez, melyeken nem fognak a karcok és a por sem.

 

Így akár évtizedeken keresztül díszítheti otthonunk falát a csodás montázsunk, melyet akármikor bővíthetünk újabb “szomszédokkal”. Választhatunk többféle méret közül, valamint álló és fekvő formátumot is kérhetünk. 

 

Népszerűek a négyzet alakú képek is, melyek garantáltan egységes összhangot eredményeznek szabályosságukkal. Ha túl nagy üres falfelülettel rendelkezünk, akkor többrészes, folytatólagos vászonképet is választhatunk, mely remekül kitölti a teret.

 

Látogass el a vaszonkep.hu weboldalára, és válassz tartós és minőségi vászonképeket otthonodba! 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....