9.4 C
Cegléd
2024. március 29. péntek
spot_img

A festékszalagok kora

 

Gondolkodtál már azon, hogy milyen sok olyan anyaggal is találkozol nap mint nap, amit valamilyen nyomtatási technológia segítségével készítettek el szorgos kezek? Mikor reggel bemész például egy üzletbe, hogy megvásárold a reggeli kávéd vagy a családi asztalra a friss pékárukat, akkor már egy parányi boltban is a pénztárgépből kitekeredő papíron a festékszalag segítségével elkészített számla máris egy ilyen valami. És persze a termékekre is kötelező címkéken feltüntetni a törvények által megkövetelt információkat is.

Gyorsan, pontosan és hatékonyan

A Relatív-A Kft. webáruházában is elérhetők a nagyon hasznos ipari festékszalagok. A leggyakrabban a viasz (wax) ipari festékszalagokat alkalmazzák olyan esetekben, amikor igen nagy mennyiségű nyomtatási feladatot kell gyorsan, pontosan és hatékonyan elvégezni. Igazán izgalmas dolog ám ez, hiszen az üres és tiszta felületek ekkor megtelnek élettel, nagyon sok adatot és fontos tájékoztatást adnak majd ott, ahol felhasználják őket: az ipar területén vagy a kereskedelemben.

A viasz ipari festékszalagokat papírcímkék nyomtatásához használják előszeretettel, mert ezekkel a speciális nyomtatók kis fejhőmérséklettel és igen nagy sebességgel tudnak papír címkéket, etiketteket vagy vonalkódokat gyártani. Minél többet minél kevesebb idő alatt, s persze minél szebben és pontosabban.

Hol van az a kis manó?

Sokan azon kapjuk magunkat, hogy a zsebünk, a táskánk és a bevásárlókosarunk nagyon hamar tele lesz a legkülönfélébb cetlikkel, blokkokkal és címkékkel. Mind tele adatokkal. Mintha valami kis manó külön erre szakosodva meg akarna minket tréfálni sok-sok információval. Pedig dehogy! Csak hát annyira szigorúak a törvényi előírások a különféle javak forgalmazásával kapcsolatban, hogy a termékek előállítói, szállítói és a kereskedők is rengeteg fontos adatot mellékelnek kinyomtatva az általunk megvásárolt és hazavitt vagy hazarendelt cikkhez. 

Nadrágok, szoknyák és egyéb ruházati termékek címkéi, vonalkódok a szupermarketben vett élelmiszerek vagy kemikáliák csomagolásán vagy a webáruház dobozán. Ehhez a hatalmas nyomtatási mennyiséghez tényleg nagyon jó minőségű ipari festékszalagokra van szükség.

Gazdaságosan és nagyon hatékonyan

Szerencsére a Relatív-A Kft. webáruházában is megvásárolható viasz (wax) alapú ipari festékszalagokkal nagyon jó minőségű és ellenálló címkefélék, árcédulák, árukísérő címkék, vonalkódok készíthetők kis idő alatt és rendkívül gazdaságosan. Ez utóbbi szempont igazán lényeges, hiszen a verseny nagy, és mindenki mindenhol csökkenteni szeretné a kiadásokat és a termelési időt is. Sajnos azonban az a bizonyos kis varázsmanó csak hozza a papírcetliket és az információkat, ám nem viszi el. Marad tehát a folyton csak terebélyesedő nyomtatandó adattömeg, amelyet azonban a több méretben is kapható ipari festékszalagokkal hamar szép formátumban meg lehet jeleníteni.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Kilenc bajnoki meccs

A Ceglédi KK SE Kék Cápák hat korosztálya et...

Csáky András újabb csapata

Bemutatta jelöltjeit a Ceglédi Lokálpatrióta Klub Egyesület is, melynek...

Nagykőrösi szélhálmos

Egyelőre nem tudni, milyen ítélet várhat arra a nagykőrösi...

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

A vállalat az elmúlt évek hagyományaihoz hűen március 21-én...

Hogyan lehetsz személy- és vagyonőr?

  Az egyik legkeresettebb szakma manapság a személy- és vagyonőr....