6.2 C
Cegléd
2024. március 7. csütörtök
spot_img

Ezért érdemes Drupal tárhelycsomagot választani

 

 

A Drupal világszerte használt és kedvelt keretrendszer. Olyan grafikus adminisztrációs felülettel rendelkezik, amely használatához nem kell egyetemet végzett webmesternek lenned. Az ingyenes sablonok segítségével úgy is készíthetsz egy pofás és jól funkcionáló weblapot, ha nincsenek alapos ismereteid a Drupal kapcsán.

 

Nem elég egy sima tárhely?

 

Miután a Drupal keretrendszerre épülő weboldalak száma milliós nagyságrendű, így ez a tény a hackerek érdeklődését is felkeltette. Ha nem kellően biztonságos a tárhelyed, akkor weboldalad könnyen az áldozatául eshet egy támadásnak.

 

Nem kell feltétlenül rosszakaródnak lennie ahhoz, hogy a hackerek célkeresztjébe kerüljön a weboldalad. A CMS rendszereket előszeretettel támadják, hiszen egyetlen sebezhető pont feltárásával több ezer weboldalt lehet feltörni. A jó hír az, hogyha Drupal tárhelycsomagra fizetsz elő, akkor sokkal jobb esélyekkel nézel szembe egy támadással.

 

Mivel tud többet egy Drupal tárhely?

 

Az AB Plusz kínálatában megtalálható Drupal tárhely annyival tud többet, mint egy mezei tárhely, csak eleve fel van készítve arra, hogy támadni fogják a hackerek. A támadások 99%-a elhárítható fejlett CXS FTP és WEB védelemmel.

 

Túl azon, hogy minimalizálható a Drupal alapú weboldalak feltörésének esélye, van még egy ok, amiért érdemes Drupal tárhelyben gondolkodni. A magyar nyelvű Drupal CMS adminfelületen ugyanis a Softaculous alkalmazással mindössze néhány perc leforgása alatt végre lehet hajtani a keretrendszer telepítését. Az ilyen tárhelyeken a CMS rendszerek megbízhatóan, optimálisan működnek, amire garanciát is nyújtanak.

 

A megfelelő csomag kiválasztása

 

A saját igényeidet te ismered a legjobban, így neked kell eldöntened, hogy az alapcsomagot választod vagy valamelyik nagyobbat. A fő eltérés a csomagok között a tárhely méretéből adódik.

 

Ha egy szimpla bemutatkozó oldalt szeretnél, ami mindössze néhány oldalból áll, akkor minden bizonnyal elegendő lesz számodra az alapcsomag. Ha viszont egy webshopot szeretnél, vagy sok grafikai anyagot, nagy felbontású képeket fog tartalmazni a weboldalad, akkor érdemes nagyobb tárhelyet választani.

 

Ami közös az AB Plusznál a csomagokban az az, hogy korlátlan addon domaint biztosítanak a tárhelyen. Szintén korlátlan a mysql és az e-mail-címek száma. Az SSD RAID-10 ultra rendszer, az optimalizált Drupal tárhely és a magyar cpanel tárhelykezelő még vonzóbbá teszi ezeket a webtárhelycsomagokat.

 

Pénzvisszafizetési garancia

 

Míg bizonyos szolgáltatók esetében előre ki kell fizetni az éves tárhely díját, ahonnan már nincs visszaút, az AB Plusznál ez másként van. Ők 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a Drupal tárhely szolgáltatásra.

 

Mindez azt jelenti a gyakorlatban, hogyha nem vagy elégedett bármilyen okból is a szolgáltatással, akkor felmondhatod a csomagot. Ha így döntesz, visszakapod az éves Drupal tárhely díját, és még csak meg sem kell indokolnod, hogy miért mondod le a csomagot.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Fasching a gimiben

Február 23-án farsangi mulatság zajlott a gimnázium aulájában, mely...

Válaszok a személyeskedő megjegyzésekre

Jakab István a Ceglédi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke sajtótájékoztatót...

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...