3.1 C
Cegléd
2024. március 5. kedd
spot_img

Magánszemélyi rendelkezések online? Mi sem egyszerűbb ennél!

 

 

Ma már senkit nem lep meg különösebben, hogy egyre több dolog megvalósítható az interneten keresztül, sőt, lassan már elvárásként is kezeljük ezt a lehetőséget. Ezek után egyáltalán nem váratlan, hogy jogi területen is történnek kezdeményezések ebbe az irányba.

 

Egyszerűség, gyorsaság, elérhetőség

 

Mindezt képes biztosítani az eKRS, az online jogi ügyintézés platformja. A KRS Ügyvédi Iroda elektronikus szolgáltatást kínál meglévő és új ügyfelei számára, amely számos előnnyel rendelkezik a hagyományos, személyes konzultációhoz képest. Hiszen maximálisan rugalmas megoldás, amelyhez nincs szükség időpontok egyeztetésére, továbbá elkerülhetők az utazással járó nehézségek is. 

 

Gyors és egyszerű megoldás azok számára, akik valamilyen okból – legyen az időhiány vagy bármilyen akadályoztatás – nem tudnak személyes jogi konzultáción részt venni, s nem is igényelnek olyan külön jogi segítséget, amely kizárólag abban a formában lenne megoldható. Természetesen, ha időközben ezen a téren mégis változás történne, a KRS Ügyvédi Iroda ügyfeleként megtaláljuk erre a lehetőséget.

 

Az elektronikus felület révén kiszámítható és kedvező díjazás mellett intézhetjük ügyeinket, s a regisztráción keresztül a dokumentumok később is bármikor elérhetőek, letölthetőek vagy szükség szerint nyomtathatóak is. Ezek az iratok teljes értékű jogi dokumentumok, amelyek adott esetben a bíróság előtt is megállják a helyüket. 

 

Végrendelet és egészségügyi rendelkezés

 

Éppen a magánszemélyi rendelkezések esetén a leggyakoribb, hogy olyan helyzetben találjuk magunkat, amelyben a mobilitásunk már nem megfelelő szintű ahhoz, hogy személyes segítséget vegyünk igénybe. Ennek oka lehet a kedvezőtlen egészségügyi állapot vagy akár a hajlott kor is. 

 

Voltaképpen az indokok nagyon sokfélék lehetnek, azonban szerencsére az eKRS-nek köszönhetően egyáltalán nem kell belenyugodni abba, hogy nem tehetünk semmit, hiszen egy internetkapcsolat és egy megfelelő eszköz segítségével otthonról, a kanapéról intézhetjük a teljes folyamatot.

 

Tipikusan ezek azok az ügyek, amelyeknél nagyon fontos, hogy kapjunk annyi időt átgondolni a dolgokat, amennyit szeretnénk. Erre pedig maximálisan adott a lehetőség, ha az eKRS-t választjuk. Hiszen minden ügyintézés elkezdhető, majd bármikor megszakítható, ha úgy adódik, vagy arra van szükség. Mindezt úgy, hogy nem kell amiatt aggódni, hogy elveszítjük a munkának azt a részét, amit már addig elvégeztünk, mivel amikor visszatérünk, pontosan ugyanott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

 

Miért éppen az eKRS?

 

Mert megbízható lehetőség, megfelelően biztosított szakmai háttérrel. Mert jóval olcsóbban intézhetünk mindent, mint ahogy azt eddig megszokhattuk. Mert abszolút rugalmas a rendszer, így képes alkalmazkodni az igényekhez, lehetőségeinkhez és elvárásokhoz. Végül pedig azért, mert ezen a módon azok is nyugodtak lehetnek, akik valamilyen oknál fogva helyhez vannak kötve.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Négyből három győzelem

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél! Pest Vármegye...

Ipari park botrány

Rendkívüli testületi ülés, sajtótájékoztató, elbocsátás, rendőrségi feljelentés - tovább...

650 millió forint a semmiért?

Dr. Csáky András polgármesternek köszönhetően szinte az ürességtől kong...

Nem mindennapi jelenség Cegléden

Az INFOSTART oldala is beszámolt róla, magas pollentartalom okozta...

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...