10.7 C
Cegléd
2024. április 19. péntek
spot_img

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft.

Jubiláló munkatársait köszöntötte az Infineon Technologies Bipoláris Kft. A vállalat az elmúlt 2 évben sem feledkezett meg hűséges munkatársairól, de most végre újra személyesen, egy közös vacsora keretében köszöntötte 44 kollégáját, akik már 5, 10, 15, 20 vagy 25 éve dolgoznak a vállalatnál.

A 25 éves évforduló összefonódik az Infineon ceglédi telephelyének történetével, hiszen a vállalat jogelődjét, az eupec Hungária Kft-t 1996. novemberében jegyezték be. A termelés 1997 januárjában indult el 70 fővel. Közülük 18-an, vagyis a kezdő kollektíva közel egyharmada még ma is az Infineonnál dolgozik.

A munkavállalói lojalitás a vállalat hatékonyságában meghatározó szerepet tölt be, hiszen jól felkészült kollégákkal, összeszokott csapattal rugalmasan tud alkalmazkodni a piaci változásokhoz. Az új munkatársak betanításában is számíthat a több területen is tapasztalattal rendelkező kollégákra. A Bipoláris Kft. 200 munkatársának közel fele több mint 10 éve lojális a vállalathoz. Ez egy visszajelzés, jó itt dolgozni.

A díjazottok az ünnepi vacsora mellett elismerő oklevelet, az eltöltött idő függvényében emléktárgyat vehettek át, 10 év után fizetett szabadnapot, illetve a 20-25 éves céghűséggel rendelkezők 300.000 Ft jutalmat kaptak. A 25 évesek meglepetése ezen felül egy exkluzív éttermi utalvány volt, így akár családjuk körében is megünnepelhetik a negyedévszázados évfordulót.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...