7.7 C
Cegléd
2024. április 27. szombat
spot_img

Gyilkosság a Huszárlaktanyánál

Brutálisan meggyilkoltak egy férfit a Törteli úti Huszárlaktanya területén egy romos épületben november 17-én. Lapunk munkatársa a kegyetlen gyilkosság helyszínén járt.
A laktanya egyik elhagyott, romos, ablak nélküli épületében életvitelszerűen élnek hajléktalanok a rossz idő beköszöntével is. A helyszíni fotók is tanúsítják, hogy az ott élők ágyakkal, szőnyeggel, főzőeszközökkel rendeztek be több helyiséget.
Információink szerint M. János biciklivel ment el a hajléktalanok által lakott épületbe iszogatni, ott azonban hamarosan egy konfliktus szemtanúja lett: a többszörös visszaeső, a börtönben – 6 évig gyilkosság miatt ült – és nemrégiben szabadult bűnöző kést fogott egy másik hajléktalantársa torkának, aki dulakodás után elszaladt, hogy a rendőröknek szóljon és segítséget kérjen.


Három férfi ottmaradt, de a vita folytatódhatott, mert az agresszív férfi halálra verte M. Jánost egy vasrúddal. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett a fejére mért ütések miatt, hogy csupán ruházatáról és kerékpárjáról lehetett beazonosítani. A korábban késsel fenyegetett hajléktalan hívására kiérkező rendőrök tetten érték az elkövetőt. A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai lezárták a területet és egész éjjel helyszíneltek. A gyilkosság brutalitása és az elkövető előélete miatt súlyos ítélet várható.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy ceglédi laktanya dolgozója kért két férfi verekedése miatt rendőri segítséget november 17-én délután. A járőrök percek alatt a helyszínen voltak, és véres ruhában, vascsővel a kezében érték tetten az 52 éves gyanúsított személyt, N. Józsefet.
A gyanú szerint késsel sebesítette meg az azonos korban járt férfi ismerőse kezét, aki könnyű sérüléseket szenvedett. A támadó ruháját borító vér mennyisége azonban valami súlyosabbra utalt, és a terepkutatás alatt találtak egy holttestet.
Testét bántalmazás nyomai borították, sok vért vesztett, amelynek egy része a pajszerrel tetten ért N. József ruhájára kerülhetett. Tettes és áldozata összekapcsolásához nem volt szükség sok időre, az 52 éves férfit emberölés gyanúja miatt állították elő, majd vették őrizetbe- írta a police.hu.
Az elsődleges vélemény szerint N. József olyan erővel ütötte 46 éves áldozatát, hogy koponyacsont sérülést, koponyaűri vérzést, agyzúzódást szenvedett. Az okozott sérülések vezettek nagy valószínűséggel halálához.
N. József kihallgatása nem nyúlt hosszúra, a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, mindössze annyit mondott: „nem emlékszek semmire”. Ehhez minden bizonnyal az alkohol és gyógyszer koktélja is hozzájárult.
Az 52 éves férfit őrizetbe vették, vele szemben emberölés bűntettének, valamint testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztályának Életvédelmi Alosztálya, egyben kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...