1.1 C
Cegléd
2024. április 26. péntek
spot_img

Töltse téli pihenőidejét az alpesi hegyvidéken!

 

 

Ezekben a napokban sokan várják a havat, főleg a gyerekek, hogy lehessen kint hógolyózni, szánkózni, hóembert építeni. Az országban eléggé változó, hogy merrefelé, mikor, mennyi hó esik, így eléggé bizonytalan erre várnunk. Ha már most szeretnénk egy hótakaróval fedett tájon barangolni és élvezni a friss hegyi levegőt, egy kicsit messzebbre kell mennünk.

 

Adventi készülődés Ausztriában

 

No nem kell nagyon sokat utazni, mindössze csak az egyik szomszédunkig, az ausztriai Karintiába. Így akik szeretnének a nagyvárosok zajától távolabb kerülni, élvezni a téli tájak semmihez sem fogható látványát, azok ismerkedjenek meg a Hotel OTP Birkenhof**** szállodával.

 

A barátságos, magyar személyzet gondoskodik arról, hogy bárki, aki hozzájuk érkezik, meleg fogadtatásban részesüljön, legyen az egy fiatal pár, egy gyermekes család, nagyszülők vagy barátok. Ráadásul, ha valaki négylábú kedvence társaságában szeretne érkezni, az is megoldható, mivel a szálloda kutyabarát, mindössze néhány szabályt kell csak betartani és a kiskedvenc is remekül fogja magát érezni.

 

A Hotel Birkenhofban ezek a hetek az adventi készülődés jegyében zajlanak, így az alpesi környezetben való kirándulások mellett részesei lehetünk a karácsonyra való ráhangolódásnak, ellátogathatunk karácsonyi vásárokba, élvezhetjük a forralt bor és a sült gesztenye illatát, majd a szállodába visszatérve csobbanhatunk és szaunázhatunk egyet.

 

Miért különleges ez a szálloda?

 

Azontúl, hogy a messzi tájakra kalauzol el minket és megismerkedhetünk a dél-ausztriai tájegységgel, a közeli kisvárosok nevezetességeivel, a szálloda maga páratlan felszereltségű és maximálisan gondoskodik arról, hogy falain belül is felejthetetlen élményekben legyen részünk.

 

A nyugodt és barátságos szállodai légkör feledteti a nagyvárosok zaját és nyüzsgését. Mivel 1100 méter magasan helyezkedik el, olyan tiszta a levegője, hogy érezni lehet a különbséget. Ugyanakkor Ausztria legdélebbi tartományáról beszélünk, amelytől egy ugrás csak Szlovénia és Olaszország, ha valaki netán oda szeretne egy kirándulást tenni.

 

A gasztronómiai élvezetek kedvelői válogathatnak a helyi specialitások, a magyaros ízek és a nemzetközi konyha remekei között. A bőséges büféreggeli kenyérkülönlegességeket és helyben sütött pékárut is felvonultat. Hetente egyszer minden kedves vendég egy négyfogásos kulináris esten vehet részt.

 

Aktív és passzív kikapcsolódás egyidőben

 

Vannak, akik számára a pihenés egyet jelent a medencékben való fürdőzéssel, míg mások számára inkább a mozgás, az aktív sportok jelentik a feltöltődést, akár kültéren vagy beltéren. A Hotel Birkenhofban mindegyikre van lehetőség.

 

A wellnessrészleg biztosítja a csobbanni vágyók számára a kikapcsolódást, míg a szaunavilág megismerteti a vendégekkel a napjainkban ismert különféle méregtelenítő és tisztító gyógymódokat. Az aktív pihenés szerelmeseit a túrázási opciókon túl a szállodai falain belül a jól felszerelt edzőterem és squash pálya várja.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...